Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

Αν και σε δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του τελικού του κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας, στον οποίο επικράτησε άνετα με το ευρύ 4-1 του Διαγόρα Πολυδρόσου, ο πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας, είχε πει ότι δεν βλέπει το λόγο να μην προχωρήσει η ομάδα στο θεσμό, τα δεδομένα άλλαξαν τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε, και με βάση τους κυπελλούχους των άλλων ΕΠΣ που ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Αστέρα υπήρχαν πολλές πιθανότητες για να προχωρήσει, και με λίγη τύχη, παραπέρα από τον πρώτο γύρο, αφού πιθανοί αντίπαλοι εκτός από τους δυνατούς Παρνασσό Αράχωβας και Ναυπακτιακό Αστέρα, οι υπόλοποι ήταν ο κυπελλούχος Ευρυτανίας Αίολος Πρ. Ηλία και οι εκπλήξεις από Άρτα και Πρέβεζα-Λευκάδα, Δόξα Άρτας και Νέοι Οδυσσέα Νυδριού, ομάδες μικρής δυναμικότητας στα μέτρα του Αστέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση τόσο του προέδρου κ. Χλεμπογιάννη όσο και του προπονητή κ. Λύτρα, ο Αστέρας δεν δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνών για να επικεντρωθεί στον στόχο που είχε βάλει από την αρχή της σεζόν,
δηλαδή το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ. Πιθανότατα ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και το οικονομικό, καθώς για την συμμετοχή στο κύπελλο απαιτούταν η εξόφληση κάποιου ποσού προς την ΕΠΟ αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν και τα έξοδα μετακίνησης για τα εκτός έδρας και διαιτησίας για τα εντός.

Επίσης σήμερα, ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Όλες οι ενώσεις θα πρέπει να κοινοποιήσουν στην ΕΠΟ τις πρωταθλήτριες ομάδες τους μέχρι την Δευτέρα 28 Απριλίου. Η κλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Αρπιλίου στα γραφεία της ΕΠΟ και οι αγώνες θα διεξαχθούν από 11 Μαΐου μέχρι 4 Ιουνίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ είναι:
1η Αγωνιστική: Κυριακή 11/05/2014
2η Αγωνιστική: Τετάρτη 14/05/2014
3η Αγωνιστική: Τετάρτη 21/05/2014
4η Αγωνιστική: Τετάρτη 28/05/2014
5η Αγωνιστική: Κυριακή 01/05/2014
6η Αγωνιστική: Τετάρτη 04/05/2014

Αντίπαλοι της πρωταθλήτριας ομάδας του νομού Φωκίδας θα είναι οι αντίστοιχες από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, που εκτός συγκλονιστικόυ απροόπτου θα είναι ο παλιός γνώριμος Όμηρος Νεοχωρίου, από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, πιθανότατα ο Αχέρων Καναλακίου, και από την ΕΠΣ Άρτας, είτε ο Σκουφάς Κομποτίου που συμμετείχε και πέρυσι στα μπαράζ ή η ιστορική Αναγέννηση Άρτας.




Πηγη.amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: