Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Γ.ΚΟΥΛΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Αττικής, με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ο συλληφθείς, μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του, είχαν διαπράξει ληστεία στην οικία του Γιώργου Κουλούλα στην Πεντάπολη, όπου με την απειλή όπλου και μαχαιριών, είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα

Αναλυτικότερα, μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου , εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, στην οικία του Γιώργου Κουλούλα και της συζύγου του.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, διέπραξαν πρωινές ώρες της 19-12-2013 ληστεία σε βάρος του 63χρονου ιδιοκτήτη της οικίας και της 49χρονης συζύγου του.

Ειδικότερα, τρεις από τους δράστες,
έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στην οικία του ζευγαριού και με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριών, ακινητοποίησαν τα θύματά τους και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα (σχετικό το από 19-12-2013 Δελτίου Τύπου).

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του 45χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και εκδόθηκε το από 17-03-2014 ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας, για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Η σύλληψη του 45χρονου πραγματοποιήθηκε χθες (19-03-2014) το βράδυ σε περιοχή της Αττικής, όπου και διέμενε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του 45χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: