Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο ΛΑΓΟΣ, Η «ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΝΑΖΙΣΤΟΥΛΑ» ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ

Νέοι σοκαριστικοί διάλογοι με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο Γιάννη Λαγό- Η δυσαρέσκεια για την κόρη του Μιχαλολιάκου- Τα «τρυφερά» λόγια στη σύντροφό του
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν εκείνος στον οποίο λογοδοτούσαν οι τοπικές οργανώσεις του Πειραιά και τον οποίο ενημέρωναν μετά τις επιθέσεις που έκαναν  κατά αντεξουσιαστών και μεταναστών. 
Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, ο Γιάννης Λαγός αποκαλούσε τη σύντροφό του, Νικόλ, «πρόστυχη ναζιστούλα» και μάλιστα την είχε ενημερώσει μετά την επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι «Το Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.

- Λαγός: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος έκαναν προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα».
- Νικόλ: «Ο άντρακλάς μου δέρνει... λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;».
Σε άλλο μήνυμα,
στο οποίο την καληνυχτίζει, την αποκαλεί πρόστυχη ναζιστούλα. «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα».
Το μήνυμα στον «Γιωργάρα»

«Καλό καλοκαίρι. Ξεκουραστείτε. Εχετε κάνει πάρα πολλά. Χαίρομαι που σας έχω συναγωνιστές. Είσαστε φοβερή τοπική και υπέροχοι άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι Γιωργάρα. Ο τόπος μας και η ΧΑ έχουν ανάγκη από τέτοιες παρουσίες. Συγχαρητήρια... Δεν θα σας αδειάσω ποτέ. Και σου είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θα ακολουθήσουμε σκληρή χρυσαυγίτικη γραμμή».
«Θα σας μακελέψω»

Στην προσπάθειά του να κρατήσει μακριά από την οργάνωση γυναίκα που διαφωνούσε με τα ναζιστικά ιδεώδη, της έστειλε SMS και την απειλούσε, παραδεχόμενος επιθέσεις χρυσαυγιτών κατά αντεξουσιαστών.

«Μιας κι έγινες αναρχικιά λοιπόν, πες στους φίλους σου ότι θα συνεχίσω να τους μακελεύω όπου τους βρίσκω. Τους έχω κάνει ρεζίλι. Τους βρίσκω και τους στέλνω στο νοσοκομείο. Και θα στείλω πολλούς ακόμη. Πες τους τα αυτά αναρχική Μαριάννα. Οσο για σένα, κάτσε εκεί και βρίζε με. Σας έχω γραμμένους όλους. Και σήμερα να σκοτωνόμουν, δεν με νοιάζει. Ηδη έχω ανθρώπους που σκοτώνονται για μένα. Θα σας μακελέψω μέχρι τέλους. Πήγαινε στους φίλους σου τους αναρχικούς και τους Πακιστανούς».

Κάνει κουμάντο η Ουρανία

Παράλληλα έρχονται στο φως και τις εσωτερικές κόντρες στη Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστική η δυσαρέσκεια για την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Αποκαλυπτικό ένα SMS που δέχτηκε ο Λαγός από πρόσωπο της τοπικής Θεσσαλονίκης: «Να ξέρεις, Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Ασε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλη τη φοβούνται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: