Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ;

Στη Φωκίδα ο πρώην υπουργός προσπαθεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, από τις επιλογές του Κώστα Μπακογιάννη, ωστόσο ακόμα δεν έχει κλειδώσει το όνομα του Αντιπεριφερειάρχη.

Από τη Βοιωτία ξεκινάει την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών ο Θανάσης Γιαννόπουλος. Όπως είχε πει η παρουσίαση θα γίνει στον κάθε νομό ξεχωριστά.
Έτσι λοιπόν την Τετάρτη στις 6:00΄ το απόγευμα στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, θα παρουσιάσει τον πρώτο από τους πέντε αντιπεριφερειάρχες, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο πρωην βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς φαίνεται πως έχει καταλήξει και στο πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού του στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τον Γιαννόπουλο θα είναι ο γιατρός Γιώργος Χαλιώτης.
Ωστόσο εάν υπάρξει θέμα με το ασυμβίβαστο, το οποίο ελέγχεται από τους νομικούς, παίζει και το όνομα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπαγεωργίου.
Στους υπόλοιπους νομούς,
τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο οι επαφές συνεχίζονται.
Στην Ευρυτανία, το όνομα που ακούγεται και έχει πρόταση από τον Θανάση Γιαννόπουλο για την αντιπερεφέρεια είναι ο Βασίλης Καραμπάς, ο οποίος ακόμα δεν έχει απαντήσει.
Στη Φθιώτιδα, επίσης ο Θανάσης Γιαννόπουλος δεν βιάζεται, αφού και εδώ υπάρχουν δυσαρεστημένα στελέχη και μέλη του κόμματος, από τις επιλογές Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες λένε, ότι ο Γιαννόπουλος "πολιορκεί" μια γυναίκα για αντιπεριφερειάρχη η οποία έχει βαρύ βιογραφικό και μάλιστα ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.
Πρόκειται για την Βιργινία Στεργίου, που η Νέα Δημοκρατία δεν την "αξιοποίησε" όταν θα έπρεπε και ο Θανάσης Γιαννόπουλος το ξέρει πολύ καλά αυτό και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί. Οι πληροφορίες λένε ότι η κ. Στεργίου είχε πρόταση και από τον Κώστα Μπακογιάννη για να συμμετέχει στο συνδυασμό, αλλά αρνήθηκε.
Μένει να δούμε αν θα αρνηθεί και την πρόταση Γιαννόπουλου για την αντιπεριφέρεια στη Φθιώτιδα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το όνομα του αντιπεριφερειάρχη στη Φθιώτιδα θα το ανακοινώσει τελευταίο.



Πηγη.amfissaface.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: