Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΗ

Υποψήφιος με την παράταξη του κ.Ταγκαλή θα είναι ο τέως δήμαρχος Ιτέας κ  Αριστείδης Παπαλάιος διεκδικώντας την θέση του αντιδημάρχου.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ίδιο θα συνέβαινε,  και αν επικεφαλής του συνδυασμού ήταν ο κ. Φουσέκης.

Όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο δημοσίευμα, επικεφαλής του συνδυασμού θα ήταν από την αρχή ο κ. Παπαλάιος, αν δεν υπήρχε κόλλημα σύμφωνα με το νόμο,  και ασυμβίβαστο σε σχέση με το επάγγελμα του, δηλαδή του συμβολαιογράφου.


Όπως καταλαβαίνετε  θα επακολουθήσουν ενδοπαραταξιακές  καραμπόλες, όπως για παράδειγμα, για τον συνδυασμό που θα είναι υποψήφια η κ Λαίνη, μιας και δεν «χωράνε» στο ίδιο συνδυασμό με τον κ. Παπαλάιο.  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ

vima iteas είπε...

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ...... ΚΡΙΜΑ !!!!

Ιτιώτης είπε...

Αριστείδη Παπαλαιο,
Μην ακους σκέψεις ανθρώπων που την είδαν σωτήρες που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική τώρα το 2014.
Αρειστιδη Παπαλαιο πρέπει να είσαι υποψήφιος , και να εκλεγείς πάση θυσία .
Οι λόγοι είναι απλοί και κατανοητοί για όποιον αγαπαει την Ιτιά και δεν είναι φανατικός ή μαλακας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ιτέα είναι ακέφαλη εδώ και 3 χρόνια.
Δεν εκπροσωπείτε από τους εκλεγμένους του συνδυασμού Φουσεκη και δεν έχουν την δύναμη τον τσαμπουκά τις γνώσεις και την βαρύτητα για να διεκδικούν να απαιτούν και εν τέλει να έχει κάποιο όφελος η πόλη που εκπροσωπούν.
Με αποτελέσματα γνωστά, και παραδείγματα άλλων πόλεων με αντιδημάρχους που ξέρουν, και που έχουν το ειδικό βάρος να διεκδικούν και να κερδίζουν για τις πόλεις τους.
Η υπάρχουσα αντιδήμαρχος Ιτεας έχει ικανότητες μέχρι το μάζωμα των νεραντζιών για την νεραντζοιτια!!! Και τον κολοχαλβα!
Δεν μπορεί δεν πρέπει και δεν αξίζει στην μεγαλύτερη πολη του νόμου, αυτή η εκπροσώπηση και αυτή η τύχη.
Οσο για τους άλλους που διεκδικούν τον Θώκο του δήμαρχου μου δίνουν την εντύπωση πως θέλουν να βγάλουν το εαυτο τους και ίσως καποιους συμβούλους για να έχουν παρουσία στο ΔΣ μόνο και μόνο για την αντιπολίτευση και για να βγάλουν κάποιες κακίες τους.
Η Ιτέα σταματήσε να υπάρχει όταν έχασε την αυτοδιοίκηση της.
Τουλάχιστον ότι μπορέσουμε και σώσουμε τώρα, και με αυτό το σύστημα, που οι σημερινοί εκλεγμένοι το έκαναν με την ανικανότητά τους να φαίνετε ακομα χειρότερο.
ΥΓ. Δεν συμπαθώ ουτε τον ταγκαλη ουτε τον φουσεκη και δεν τους εχω ψηφίσει ποτέ, αλλα σκέπτομαι το συμφέρον των Ιτιωτών και της Ιτιάς

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ιτιώτη 09,59μμ.
Οι πληροφορίες που έχω εγώ λένε ότι ο Ταγκαλής έκανε πρόταση στον Παπαλάγιο ο οποίος του είπε ότι θα δεχόταν, εφόσον του υποσχεθεί ότι θα ξεκινούσαν άμεσα τα έργα που είχε δρομολογήσει ως Δήμαρχος και είχαν ενταχθεί σε προγράμματα όπως(Αποχετευτικό Κίρρας,Βιολογικός,Καψάλειο,Κυκλοφοριακό,Αναθεωρήσεις,Τουριστική πόλη κ.α.)
Αυτά έμαθα εγώ,οι αποφάσεις δικές του
Ιτιώτης και εγώ