Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΜΟΡΝΟΥ

                               
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  
ΘΕΜΑ: Αναφορά βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. μετά από επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας για το έργο αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων οικισμών περιοχής ταμιευτήρα Μόρνου
Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγή κατέθεσε ο βουλευτής κος Αναγνωστάκης Δημ., μετά από επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κας Παναγιώτας Γαζή, στην οποία αναφέρονται τα παρακάτω:
«Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά, την με ημερομηνία 07 – 02 – 2014 επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για τον κίνδυνο απένταξης του έργου με τίτλο «Αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων οικισμού περιοχής ταμιευτήρα Μόρνου».
Η περιβαλλοντική επιβάρυνση που έχει παρατηρηθεί στην περιοχή των Οινοφύτων και σε ολόκληρη τη Βοιωτία,
μας υποδεικνύει ότι θα πρέπει να αποφύγουμε ανάλογες επιβαρύνσεις στο οικοσύστημα, πολλώ δε μάλλον όταν αφορά στον βασικό ταμιευτήρα τροφοδότησης του Λεκανοπεδίου Αττικής.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.
           



                                                                                    Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


                                                                                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: