Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου ζητά εξεταστική επιτροπή για το πως φτάσαμε στην χρεοκοπία του 2009
Όπως σημειώνει ο κ. Ραγκούσης «Πρέπει ο ελληνικός λαός στου οποίου τη ζωή ήρθαν ξαφνικά τα "πάνω κάτω" να μάθει όλη την αντικειμενική κι επιστημονική αλήθεια.
Πρέπει η ελληνική κοινωνία να μάθει ώστε να κατανοήσει τις αιτίες της οικονομικής τραγωδίας που ζει.
«Πρέπει η ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί εμβρόντητη "το διαρκές ξέπλυμα" αυτών που διαχρονικά μας χρεοκόπησαν - Πρωθυπουργών, Υπουργών, Προέδρων ΔΕΚΟ, να μάθει την σύγχρονη ιστορία της ώστε να κατανοήσει τις αιτίες της οικονομικής τραγωδίας που ζει».
Παράλληλα καλεί όσους κυβέρνησαν την Ελλάδα πριν το 2009 «να αναλάβουν τις ατομικές και συλλογικές τους ευθύνες», τους κατά καιρούς υπεύθυνους στην ΕΕ για την τήρηση των ευρωπαϊκών συνθηκών «να έρθουν αντιμέτωποι με τις δικές τους απαράγραπτες ευθύνες» και
τους αρμόδιους κρατικούς και πολιτικούς αξιωματούχους «να απολογηθούν για τα Greek Statistics που φαλκίδευσαν το μέλλον της σημερινής νέας γενιάς».
Τέλος ο κ. Ραγκούσης ζητά να ερευνηθούν τα πάντα, όπως για παράδειγμα «αν υπήρχε εναλλακτική λύση το 2010» καταλήγοντας ότι «αργά ή γρήγορα αυτή η εξεταστική θα πραγματοποιηθεί...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: