Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΒΟΙΩΤΙΑ: Η κ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ- "ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ"....ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Tην  κολοτούμπα του κ. Τιμπαλέξη περιφερειακού συμβούλου του συνδυασμού του κ. Περγαντα ακλούθησε και η κ. Παπαθωμά κάνοντας και αυτή την κυβίστησή  της και βάζοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του κ. Μπακογιαννη.
 Είναι φανερό ότι δεν έχει πυξίδα ιδεολογία και προσανατολισμό και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει με οποιοδήποτε τρόπο την καρέκλα της. Μένει να δούμε αν ο λαός της Βοιωτίας θα την τιμωράει η θα την επιβραβεύσει.
Η κ. Φ. Παπαθωμά με την επιλογή της καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι αρχές και αξίες όπως συνέπεια, αξιοπρέπεια, σεβασμός στον πολίτη και την κοινωνία απουσιάζουν από το λεξιλόγιο της, που δεν ήταν ποτέ πολιτικό, αλλά είχε την λογική της ιδιοτέλειας και των «δημοσίων σχέσεων».
Μακριά και έξω,
από την Δημοκρατική παράταξη που μέχρι σήμερα την χρησιμοποίησε για την εξυπηρέτηση προσωπικών της συμφερόντων.
Η κοινωνία της Λιβαδειάς και οι πολίτες της Βοιωτίας, παρόμοιες συμπεριφορές κατά το παρελθόν τις αντιμετώπισαν πρωτίστως με περιφρόνηση. Το ίδιο θα πράξει και σήμερα.

Ας έχει υπ' όψιν της πάντως η κ. Φ. Παπαθωμά και όσοι την καθοδηγούν ότι στη πολιτική ο καθένας εισπράττει τις επιπτώσεις των επιλογών του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ΤΙ θα ψηφίσεις Αποστόλου ή Μπακογιάννη;