Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΑΡΧΟ ΠΕΡΓΑΝΤΑ «ΓΙΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΒΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ»

H ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας με οργισμένη  ανακοίνωση της  κατηγορεί τον Κλέαρχο Περγαντά «για τυχοδιωκτικές πρακτικές και οβιδικές μεταμορφώσεις»   δηλώνοντας  ότι «δεν θέλει να έχει καμιά πολιτική σχέση με το Κλέαρχο Πεγαντά που ξεκίνησε σαν  θερμός υποστηριχτής της συνεργασίας με τη ΝΔ και αποζητά πλέον την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ». Από τη πλευρά του ο Κλέαρχος Περγαντάς εξαπολύει σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, θεωρεί υψίστη πολιτική τιμή αυτή την απόφαση και δηλώνει πως «θα συνεχίσει  να εργάζεται και να μάχεται για την ανατροπή πολιτικών που ισοπέδωσαν δημοκρατικές κατακτήσεις και δικαιώματα πολλών δεκαετιών»
Η Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας για τον Κλέαρχο Περγαντά
Οι τυχοδιωκτικές πρακτικές και οβιδιακές μεταμορφώσεις του κ. Κλέαρχου Περγαντά Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.    Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που όλα αυτά τα χρόνια τον τίμησε με την εμπιστοσύνη του,
δεν μπορεί πλέον να έχει, καμία πολιτική σχέση μαζί του.
Η πολιτική συμπεριφορά του αποτελεί συνώνυμο του καιροσκοπισμού και της εξυπηρέτησης μόνο προσωπικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων.
Αφού έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια του πολίτες, που τον τίμησαν εκλέγοντάς τον Περιφερειάρχη, ξεκίνησε ως θερμός υποστηριχτής της συνεργασίας με την Ν.Δ., και μέσα σε λίγες μέρες με δηλώσεις του αποζητά την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Γίνεται φανερό πια ότι η ηθική επί της πολιτικής στο πρόσωπό του αντανακλά με τον πλέον διαυγή τρόπο το παράδειγμα προς αποφυγή.                                                    
Η απάντηση του  Κλέαρχου Περγαντά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου .
Είναι προφανές, ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ύψιστη πολιτική τιμή για μένα αφού ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, απαξίωσε πολιτικά θεσμούς , κοινωνία και βέβαια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον δεν ανιχνεύεται σε καμία δημοκοπική μέτρηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: