Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΠΟΥ ΉΣΟΥΝ 2 ΧΡΌΝΙΑ ??????

Το ΠΑΣΟΚ πέθανε και:

Πλέον δανείζει στελέχη
 στα υπόλοιπα κόμματα
 «Το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, πέθανε» δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο Βήμα FM.
«Έχω κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί – και το πλήρωσε ακριβά – σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι κυβερνούσε πολλά χρόνια και είχε πολλά στελέχη, τα οποία, από τότε που έφυγε η ιδεολογία από το προσκήνιο και μπήκαν θέματα διαχείρισης εξουσίας, έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Τώρα, τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Δανείζει στελέχη! Όλα τα κόμματα έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ!» υπογράμμισε ο  πρώην υπουργός, προσθέτοντας ότι «ο χώρος δεν πέθανε, πέθανε το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε».
Αναφερόμενος στους «58» και την κεντροαριστερά, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε: «Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε καλά. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ το αντιμετώπισε σωστά το εγχείρημα αυτό. Επαναλαμβάνω πού ήταν η αδυναμία,
διότι πραγματικά, από υπαρκτές δυνάμεις, για να συνασπίσει τον ευρύτερο δυνατό χώρο, έπρεπε να είναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μέσα σ’ αυτήν την υπόθεση. Και η αποκλειστική ευθύνη αφορά ασφαλώς τη ΔΗΜΑΡ και όχι το ΠΑΣΟΚ που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».
Για το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη κινήθηκε στο «μονοπάτι» του Ευάγγελου Βενιζέλου και δήλωσε ότι «είναι περισσότερο ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν έχεις να προτείνεις τον εαυτό σου για να σώσεις τη χώρα, αν δεν έχεις τι να πεις ποιο είναι το επόμενο βήμα και να εμπνεύσεις τον κόσμο γι’ αυτό που πρέπει να έρθει. Όχι γι’ αυτό που ο κόσμος το έχει χάσει και νοσταλγεί, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόν τον καιρό, που είναι ένα κακό όνειρο για την πλειοψηφία του λαού, πρέπει να προτείνεις. Και αν δεν λένε τίποτα, είναι προϊόντα της κρίσης και θα επιβιώνουν όσο θα επιβιώνει η κρίση».

Τέλος, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στο Μνημόνιο τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία για το τι θα γίνει μετά το Μνημόνιο, πρέπει να υπάρξουν εκλογές ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: