Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΔΕΙΤΕ: ΤΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ... ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη έσκασε μύτη την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι τονίζοντας το αβυσσαλέο ντεκολτέ της! Στάθηκε να μιλήσει με το Γιάννη Στουρνάρα, έσκυψε από πάνω του και τον έστειλε αδιάβαστο!
Και μπορεί το ντύσιμο εκ πρώτης όψης να ήταν συντηρητικό, όταν έσκυψε στο Γιάννη Στουρνάρα, όμως, άρχισαν τα απανωτά εμφράγματα! 
Δείτε τις φωτογραφίες…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ… «ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗ»

Με μια σκληρή ανακοίνωση, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρεται στη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ξεκαθαρίζοντας ότι «εξέφρασε την οργή του για τις απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες διαρροές, που στηρίζονται σε ψεύδη, σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της Προεδρίας του».
Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί διαλύει την παράταξη, ενώ υποστηρίζει ότι τα δημοσιεύματα για τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «στοχεύουν, στην ηθική απαξίωσή του, με ανήθικες πρακτικές».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Παπανδρέου:

AYTOKTONΗΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΩΤΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ...

Τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο αποφάσισε να δώσει ένας 70χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης.
Για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ο ηλικιωμένος  πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε την καρωτίδα του.
Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή...

ΑΓΓΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ...

Μια συγκλονιστική απόφαση ελήφθη σε βρετανικό δικαστήριο όταν ο δικαστήςMark Lucraft, αθώωσε με πρωτοφανήεπιείκεια, παιδόφιλο άνδρα με την αιτιολογία οτι θα έχανε την δουλειά του.
Ο 48χρονος Gary Karn, επιτέθηκε σε δύο ...
κορίτσια επτά και οκτώ χρονών όταν αυτά μάζευαν φρούτα σε αγρόκτημα στην περιοχή του Νόργουιτς. Τα κορίτσια μάζευαν φράουλες από το αγρόκτημα του και εκεί είδαν τον άνδρα για πρώτη φορά.Το δικαστήριο άκουσε την περιγραφή των μικρών παιδιών,

ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ… ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!


Ο Jack ζει στην Αυστραλία και είναι ένας ταλαντούχος σκύλος! Η ικανότητά του να εξισορροπεί με μεγάλη άνεση διάφορα αντικείμενα στο κεφάλι του προκαλεί ενδιαφέρον και έκπληξη...σε όσους τον συναναστρέφονται. Οι ιδιοκτήτες τού Jack, John E. Doig και η φίλη του παρατήρησαν αυτή την ικανότητα του κατοικίδιου τους σιγά σιγά, και μάλιστα στη διάρκεια του παιχνιδιού τους μαζί του. Από ένα ρολό τουαλέτας, ένα τηγάνι ή μια λάμπα και ένα αυγό μέχρι έναν φορητό υπολογιστή, ένα μπουκάλι μπίρας ή έναν βραστήρα τσαγιού, όλα έχουν θέση στο κεφάλι του σκύλου, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω! Το αντίθετο, μάλιστα. «Κάθε φορά θέλει μια νέα πρόκληση, ένα αντικείμενο που ισορροπεί πολύ δύσκολα. Κι όμως, τα καταφέρνει πάντα μια χαρά», λέει ο John. To ταλέντο δεν κρύβεται, άλλωστε… ΔΕΙΤΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ


Καθαρή  διάφανη μέρα. Φαίνεται ο άνεμος  που ακινητεί με τη
   μορφή  βουνού κει κατά τα δυτικά. Κι η θάλασσα με τα φτερά
   διπλωμένα, πολύ χαμηλά , κάτω από το παράθυρο.
  Σού ’ρχεται να πετάξεις ψηλά και από κει να μοιράσεις δωρεάν την
  ψυχή σου. Ύστερα να κατέβεις και, θαρραλέα, να καταλάβεις τη
  θέση  στον τάφο που σου ανήκει. 
Οδυσσέας Ελύτης –Κυριακή (ΠΑΣΧΑ) Από το Ημερολόγιο ενός Αθέατου Απριλίου.
 Ο Σύλλογος Γυναικών Φωκίδας  σας εύχεται,

ΠΕΘΑΝΕ 23ΧΡΟΝΗ- ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΦΙΛΟ ΤΗΣ

Πέθανε, 24 ημέρες έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό της μια 23χρονη από τη Νέα Μάκρη, η οποία νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό.
Η κοπέλα είχε κακοποιηθεί από τον φίλο της έπειτα από άγριο καβγά για ασήμαντη αφορμή.
Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο δράστης είχε εμπλοκή και στο επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί προεκλογικά στα γραφεία του ΚΚΕ στη Νέα Μάκρη.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόκειται για έναν από τους τρεις άνδρες που δήλωναν μέλη της Χρυσής Αυγής και έκαναν επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, ενώ ο ίδιος κατηγορείται ότι χτύπησε με σιδηρογροθιά στέλεχος του κόμματος.

AYTOKTONHΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΕΣΒΑΝΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟΥ!
Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Ρεσβάνης βουτώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του κτιρίου, στην οδό Παλαιολόγου 5, στον Πειραιά, όπου στεγάζεται το γραφείο του. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετώπιζε αρκετά οικονομικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, ενώ ο ίδιος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και στις 13 Δεκεμβρίου
Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά,

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1.891 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...

Στα χέρια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, βρίσκεται, πλέον, ο οριστικός ενιαίος πίνακας που αφορά στην κινητικότητα των 1.891 διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς ...
ολοκληρώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι διαδικασίες έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων, μετά και την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν.
Όπως έχει γνωστοποιήσει το υπουργείο, το επόμενο και τελευταίο βήμα είναι η ανακοίνωση μετακίνησης από τον υπουργό, κάτι που πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα,

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Και ξαφνικά υπό το φως των διαρροών για σπάταλη του κομματικού χρήματος την εποχή του πρώην προέδρου του κόμματος, προέκυψε συνάντηση κορυφής στο ΠΑΣΟΚ: Το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντήσει τον Γιώργο Παπανδρέου.
Οι διαρροές της Ιπποκράτους για την κατάσταση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ επί προηγούμενης ηγεσίας έχει προκαλέσει την οργή του πρώην προέδρου και των ανθρώπων του. Ωστόσο, ο Ευ. Βενιζέλος έχει δεσμευτεί ότι σε επόμενο Πολιτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα οικονομικά,

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.. Πεδίο δράσης του οργανωμένου εγκλήματος αποτελεί η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως ο Τύπος της Κυριακής, έχουν εξαρθρωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. πάνω από διακόσιες συμμορίες ελληνικές και αλλοδαπές που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση των ναρκωτικών, τις ληστείες και τις κλοπές, καθώς και στην εμπορία ανθρώπων με τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την απόρρητη έκθεση της Αστυνομίας,

ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο του «Ξενίου Διός». Στη σύλληψη 32 αλλοδαπών που δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα, και 26 για αδικήματα που σχετίζονται με κλοπές, διαρρήξεις, ναρκωτικά, όπλα, λαθρεμπόριο κ.α. προέβη η Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία:

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Είναι η πιο επικίνδυνη στον κόσμο… Εκεί χάνουν τη ζωή τους περισσότερα από 5000 άτομα τον χρόνο…
Η λίμνη Victoria είναι η μεγαλύτερη στην Αφρική και δεύτερη σε έκταση λίμνη γλυκού νερού της Γη ενώ τη μοιράζονται τρεις χώρες στην Ανατολική Αφρική – Ουγκάντα, Τανζανία και Κένυα.
Η λίμνη, που κρύβει τεράστιους κινδύνους, είναι επίσης γνωστή ως μία από τις πηγές του Νείλου, ενώ παρέχει τα προς το ζην στους ψαράδες της περιοχής.
«Είναι αναμφισβήτητα το πιο επικίνδυνο μέρος στον κόσμο,

ΤΑ "ΣΠΑΕΙ" ΣΤΟ YOUTUBE

Κρατήστε την ανάσα σας και παρακολουθήστε το People are Awesome 2013, το οποίο κάνει εδώ και καιρό τον γύρο του διαδικτύου και τα "σπάει" στο Youtube. Παρουσιάζει στιγμιότυπα με απίθανες στιγμές ανθρώπων που... 
φτάνουν ή και ξεπερνούν τα όρια. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει μέχρι στιγμής εκατομμύρια views, αξίζει να το δείτε και να το απολαύσετε (εδώ).

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΙΤΕΑ ΦΕΡΩΝ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τη ζωή του από κατανάλωση ακατάλληλων χόρτων έχασε αργά χθες το βράδυ (28-04-2013) ένας 76χρονος ομογενής στο χωριό Ιτέα Φερών, στον Έβρο.
Εκτός από τον άτυχο άνδρα, τα συγκεκριμένα δηλητηριώδη χόρτα έφαγαν ακόμη η σύζυγος του και ο γιος του. Σύμφωνα με το Thrakinea.gr, αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης,

ΠΑΤΡΑ: Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ... ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ - ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ!

Με ανοιχτό το στόμα οι θαμώνες της καφετέριας στην Πάτρα, που άκουγαν τους διαλόγους ανάμεσα στην πρώην ερωμένηπου... πλέον γίνεται κουμπάρα! Κάπως έτσι σχολίαζαν οι θαμώνες καφετέριας στα Ψηλαλώνια το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ δύο γυναικών και ενός άνδρα, που κατέληξε σε αγκαλιές, σε… σαμπάνια και σε κεράσματα θαμώνων. Σύμφωνα με το dete.gr, oι δύο γυναίκες δεν ήταν άλλες από την ερωμένη και την πρώην σύζυγο του άνδρα και η συνάντηση οργανώθηκε,

ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Πέταξε το σημαιάκι κι άρχισε να δέρνει. Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία έπειτα από την επίθεση επόπτη σε ποδοσφαιριστή, σε αγώνα του πρωταθλήματος νέων.
Ο θύτης, Μούσα Καντίροφ, για αδιευκρίνιστους λόγους άφησε το σημαιάκι του και επιτέθηκε στο θύμα, Ίλια Κριχμάρα της Άμκαρ, με μπουνιές και κλοτσιές. Την σύρραξη που ακολούθησε εκμεταλλεύτηκαν και οι ποδοσφαιριστές της Τέρεκ χτυπώντας,

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΕΒΕΜ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ...
Ο Κώστας Κόγιας είχε κάνει πορεία διαμαρτυρίας με τα πόδια μέχρι την Αθήνα. Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να «φύγει» από την ζωή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους,

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΝΔ; ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ;

Και ξαφνικά προέκυψαν φήμες περί αλλαγής ονόματος της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τον πυρσό που έφυγε, μετά την αλλαγή στο σήμα κάποιοι λένε ότι ίσως ήρθε η ώρα ο άνεμος της αλλαγής να... πάρει και το όνομα. Προς το παρόν πάντως, ακόμη περισσότεροι φαίνεται να υποστηρίζοπυν το αντίθετο.«Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε όνομα, δεν είμαστε καταζητούμενοι, εγώ δεν βλέπω μια τέτοια ανάγκη» δήλωσε ο βουλευτής 'Αρης Σπηλιωτόπουλος, σχολιάζοντας τα σενάρια μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΑ. «Ένα κόμμα που πρέπει,

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Τις τελευταίες πινελιές βάζει η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας που θα επιλέξει διοικητές και υποδιοικητές για όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Ανάμεσα από 1500 βιογραφικά που έφθασαν από ενδιαφερόμενους στο υπουργείο Υγείας, η επιτροπή έχει κληθεί να διαλέξει Συνολικά 87 διοικητές και 93 αναπληρωτές για τα νοσοκομεία όλης της χώρας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός των ημερών και η λίστα των ονομάτων πρόκειται να ανακοινωθεί αμέσως μετά το Πάσχα. Όπως αναφέρουν πηγές, η επιτροπή έχει ήδη καταλήξει στα ονόματα που θα στελεχώσουν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα και μένουν,

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

Το Πάσχα εδω γιορτάζετε ρουμελιώτικα όπως παλιά.
Να παρακολουθήσετε την περιφορά των τριών επιταφίων που συναντούνται στο λιμάνι της πόλης.
Να δείτε εικόνες, έθιμα, συνήθειες, που δεν τα έχει αλλάξει ο χρόνος .
Να ζήσετε την πόλη πρωί σκεπασμένη με καπνούς από το άναμμα των φωτιών.
Οι λάκκοι που ψήνονται τα αρνιά και τα κατσίκια είναι ομαδικοί, αφού κάθε
γειτονιά «συνεργάζεται» από την αρχή μέχρι το τέλος  της ημέρας στο ψήσιμο, στην παρέα και στο γλέντι.
Για να φτάσεις στην Ιτέα πρώτα διασχίζεις τους απέραντους ασημένιους ελαιώνες. Παράκτιες πόλεις και λιμάνια κοσμοπολίτικα σε υποδέχονται, σε ταξιδεύουν στις ανοιξιάτικες θάλασσες του Κορινθιακού.
Ανταμώνεις την αρχαία σοφία των Δελφών κι ύστερα χάνεσαι στην πλούσια,

H ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΔΑΙΜΟΝΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)…


Ήρθε το τέλος! Καρβέλας, Παπούλια, Βίσση είναι δαιμονισμένοι, φώναζε η γνωστή Λουκά, έξω από το…
«Παλλάς», όπου παίζεται το μιούζικαλ Δαίμονες.

ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ

Πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης .











ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ

Πατρίδα να μακαρίζεις όλους τους Έλληνες που θυσιάστηκαν για να σε αναστήσουν, για να ξαναειπωθείς άλλη μια φορά ελεύθερη πατρίδα που ήσουνα χαμένη και σβησμένη από τον κατάλογο των εθνών. Όλους να τους μακαρίζεις αλλά να θυμάσαι και να λαμπρύνεις εκείνους που πρωτοθυσιάστηκαν στην Aλαμάνα πολεμώντας με τόση δύναμη τον Tούρκο κι εκείνους που αποφάσιασαν και
κλείστηκαν σε μια μάντρα με πλήθες αδύνατη εις το χάνι της Γραβιάς,


Δείτε το πρόγραμμα

"ΕΣΚΑΣΕ" ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΦΩΤΟ)…

Ξεχωριστή εμφάνιση έκανε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος έσκασε μύτη με …κίτρινο παντελόνι στην βουλή, τραβώντας τα βλέματα.
Ο λόγος για τον
Ευκλείδη Τσακαλώτο, που όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έδωσαν και πήραν, αφού δεν έχει εμφανιστεί ξανά βουλευτής με τέτοιες ενδυματολογικές προτιμήσεις…
Το παντελόνι πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις….

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ – Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΆΓΙΑ ΠΑΘΗ

Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα Αγια Πάθη του Κυρίου Ιησού Χριστού. Τύπος του Κυρίου Ιησού είναι ο πάγκαλος Ιωσήφ που σήμερα επιτελεί η Εκκλησία την ανάμνησή του.
Ήταν ο μικρότερος γιος του Πατριάρχη Ιακώβ και ο πιο αγαπητός. Όμως φθονήθηκε από τα αδέλφια του και αρχικά τον έριξαν σ’ ένα βαθύ λάκκο και εξαπάτησαν το πατέρα τους χρησιμοποιώντας ένα ματωμένο ρούχο ότι δήθεν τον κατασπάραξε κάποιο θηρίο. Στη συνέχεια τον πούλησαν για τριάντα αργύρια σε εμπόρους,

Ο ΆΔΩΝΙΣ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ

Ακόμη ένα επεισόδιο στην κόντρα τους πρόσθεσαν Άδωνις Γεωργιάδης και Πάνος Καμμένος. Αυτή τη φορά «τελείωσε» με αποχώρηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη συνεδρίαση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιοΟ Πάνος Καμμένος διέκοψε την ομιλία του και αποχώρησε από τη συνεδρίαση, συνοδευόμενος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του. Αρχικά, όλοι νόμιζαν πως η αποχώρηση οφείλονταν στο ότι στην αίθουσα επικρατούσε... χαμός την ώρα που ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. ήταν,

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Ενας δημοσιογράφος και πάλι, ο Γιώργος Λεκάκης, με «μακροβούτια» στα επίσημα αρχεία του ελληνικού κράτους και με διαδοχικές επισκέψεις στα μουσεία της Γερμανίας, έφερε στο φως ένα βιβλίο-κιβωτό για το θέμα της λεηλασίας των ελληνικών αρχαιοτήτων από τους Γερμανούς στην Ελλάδα τα χρόνια της κατοχής. Σπεύδω να ξεκαθαρίσω αυτό που ο Μανώλης Γλέζος υπέροχα υπέδειξε:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...

Επίθεση στη γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ εξαπέλυσε ο ηγέτης των σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, για την πολιτική λιτότητας που έχει επιβάλει στην Ευρώπη λέγοντας ότι οδηγεί τη Γηραιά Ήπειρο σε «ανορεξία»... Μιλώντας στο συνέδριο του κόμματος των Πρασίνων στο Βερολίνο ο επικεφαλής του SPD προειδοποίησε την «πρωταθλήτρια στις εξαγωγές» Γερμανία ότι εάν συνεχιστούν αυτές οι πολιτικές, η οικονομική κρίση μπορεί να φθάσει και στην ίδια. «Εάν πιέζει κανείς,

ΦΡΙΚΗ!!! ΈΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΓΙΑ… ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

Δύο πονηροί Ισπανοί αποφάσισαν να πάρουν ένα αλυσοπρίονο, να το βάλουν σε λειτουργία και να κόψουν τα χέρια τους, με σκοπό να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας!
Όμως, η τύχη των επίδοξων…πλουσίων δεν ήταν με το μέρος τους και η απάτη τους αποκαλύφθηκε λόγω του τρόπου που έκοψαν τα χέρια τους, που χαρακτηρίστηκε πολύ… καλός!
Οι άντρες των οποίων το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί και των οποίων οι περιπτώσεις δεν έχουν συνδεθεί,

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«ΙΔΟΥ, Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…»

Την ημέρα αυτή γιορτάζουμε την πανηγυρική είσοδο του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ. Τότε, ερχόμενος ο Ιησούς από τη Βηθανία στα Ιεροσόλυμα, έστειλε δύο από τους Μαθητές του και του έφεραν ένα γαϊδουράκι. Και κάθισε πάνω του για να μπει στην πόλη.
Δύο από τα πιο γνωστά τροπάρια της Μ. Εβδομάδας είναι τα «Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται» και «Τον νυμφώνα Σου βλέπω». Ποια είναι όμως η σημασία τους;
Το πρώτο απ’ αυτά λέει:
«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς, ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς. Αλλά ανάνηψον κράζουσα· Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών, διά της Θεοτόκου ελέησον ημάς».
Στα νέα ελληνικά, το τροπάριο λέει (κάπως ελεύθερα):

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ! [ΒΙΝΤΕΟ]


Στο βίντεο παρουσιάζεται μία ανεμογεννήτρια που διαλύεται μπροστά στη κάμερα, από τους πολύ δυνατούς ανέμους. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα….

ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

Oι τρεις επιτάφιοι
 συγκεντρωμένοι 
μπροστά στο λιμάνι της Ιτιάς,
 με χιλιάδες κόσμο 
να τους ακολουθεί

Εδώ στην πόλη αυτή το Πάσχα γιορτάζετε όπως παλιά.
Εικόνες έθιμα συνήθειες, δεν τα έχει αλλάξει ο χρόνος .
Όποιος το έχει δει καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοούμε. Η πόλη πρωί πρωί είναι σκεπασμένη με καπνούς από το άναμμα των φωτιών.
Οι λάκκοι που ψήνονται τα αρνιά και τα κατσίκια είναι ομαδικοί, αφού κάθε γειτονιά «συνεργάζεται» από την αρχή μέχρι το τέλος  της ημέρας στο ψήσιμο, στην παρέα και στο γλέντι.
Κλείνουν δρόμοι, πεζοδρόμια, αυλές και  όλα ειναι υπό κατάληψη για το έθιμο του ψησίματος που τηρείται  ευλαβικά.
Η τοποθεσία της Ιτέας, ανάμεσα στο γραφικό Γαλαξίδι και τους ιστορικούς Δελφούς, πλεονεκτεί. Ένα τοπίο θαλασσινό,

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

Η Διοίκηση, οι προπονητές , οι παίκτες και οι ακαδημίες του Α.Σ. Αστέρας Ιτέας σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ

Το Ακρόπλωρο σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε εσάς και στις οικογένειές σας!!!

ΆΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ «ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΩΝ»- ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ- ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Απίστευτες γραφικότητες και έκτροπα έλαβαν χώρα στο συνέδριο των ΑΝΕΛ!  
Ο Κυριάκος Τόμπρας του Οργανωτικού, χειροδίκησε σε κοινή θέα κατά της πολιτεύτριας του κόμματος και πρώην βουλευτή στην περιφέρεια Αττικής, Ευγενίας Αρβανίτη – Πρεβεζάνου. 
Δεν αντέχουν την πολύ δημοκρατία στους ΑΝΕΛ...
Ο μέγας ΤΟΜΠΡΑΣ της κτύπησε το κεφάλι στον τοίχο... 
Οι φωτογραφίες κυκλοφορούν παντού στο διαδίκτυο, φέρνοντας σε δεινή θέση το στέλεχος των ΑΝΕΛ και αναδεικνύοντας τα προβλήματα στο εσωτερικό του κόμματος Το περιστατικό ενός ξυλοδαρμού,

ΧΑΛΚΙΔΑ: O ΛΗΣΤΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου το μεσημέρι  έγινε η δίκη των 5 ημεδαπών ληστών στο Κακουργιοδικείο Χαλκίδας, που είχαν διαπράξει 3 ένοπλες ληστείες πριν ενάμιση χρόνο.
Συγκεκριμένα οι 5 ημεδαποί δράστες, είχαν μπει με κουκούλες και όπλα στο Super market Carrefour της Θήβας, στο Super market Γαλαξίας στον Αλίαρτο και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Θήβα.
Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους με βαριές καμπάνες ( 8 χρόνια μέχρι και 21 χρόνια κάθειρξη στον καθένα ) και χωρίς ελαφρυντικά, κάτι που αποφάσισαν τελικά και οι Δικαστές.
Την ώρα που τελείωσε ο Εισαγγελέας τον λόγο του,

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 15.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...
O κ. Μανιτάκης είπε ότι ο στόχος των 15.000 απολύσεων (4.000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2013 και ακόμη 11.000 το 2014) ...
θα επιτευχθεί από:
 - εκείνους τους επίορκους που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα
 - Από την κατάργηση φορέων
 - Από την δυνατότητα εθελούσιας εξόδου όσων έχουν ενταχθεί σε καθεστώς κινητικότητας. Μπορούν να φύγουν εθελοντικά με την εξαγορά 3 ετών αρκεί να απέχουν 3 χρόνια από την συνταξιοδότηση
 - Από την αξιολόγηση που,

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ...

...ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ...
Πράσινο φως έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την καταβολή φέτος της πρώτης δόσης του επιδόματος τέκνων που θα λαμβάνουν χαμηλόμισθοι γονείς με παιδιά έως 18 ετών ή έως 24 εφόσον σπουδάζουν ή έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω...Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η πρώτη δόση θα καταβληθεί μέσα στον Ιούνιο και μπορεί να φτάσει τα 2.450 ευρώ για πολύτεκνους με 5 παιδιά και εισόδημα έως 13.000 ευρώ. Για μια οικογένεια με ένα παιδί,

«ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ» ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στις 7:49 το πρωί ανατολικά του Αιγίου, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό κέντρο.

Το επίκεντρο προσδιορίστηκε στα 10 χλμ. ανατολικά της Τέμενης και στα 43 χλμ. ανατολικά της Πάτρας με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 53χλμ.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ!

Σοκ από την εξιχνίαση εγκλήματος. Ένας 18χρονος σκότωσε τη γιαγιά του για να κλέψει από το σπίτι της 25 ευρώ! Η εξιχνίαση της δολοφονίας που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Νέο Ηράκλειο, προκάλεσε σοκ ακόμη και στους αστυνομικούς.
Μαζί με τον νεαρό συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, την οποία αποφάσισε και οργάνωσε ο 18χρονος εγγονός της 75χρονης, με τη βοήθεια ενός 20χρονου,

ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ... ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΕ ΡΟΖ DVD


Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο που εκβίαζαν επιχειρηματία στη Ρόδο. Προσωρινά κρατούμενοι τέθηκαν χθες μετά την απολογία τους η 55χρονη και ο 28χρονος γιος της που κατηγορούνται για την εκβίαση με ροζ dvd σε βάρος 65χρονης επιχειρηματία από την Ρόδο.
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους η 65χρονη.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δικογραφία,

ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ

Η 16χρονη δεν άντεξε και το ομολόγησε στις συμμαθήτριές της. Αποτροπιασμό προκαλεί στον Κουρνά της Κρήτης το μαρτύριο που τραβούσαν δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 11 και 16 ετών, τα οποία βίαζε συστηματικά ο 54χρονος πατέρας τους.
Σύμφωνα με το flashnews η αποκάλυψη έγινε όταν η 16χρονη μη αντέχοντας άλλο το δράμα που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το συζήτησε με συμμαθήτριές της,

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…

Τη δημιουργία «Κέντρου Διαστημικής Έρευνας και Υψηλής Τεχνολογίας» στην Καλαμάτα προανήγγειλε ο καθηγητής Αεροδιαστημικής και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Λ-Sat Επιθεωρητής της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε και μίλησε στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη.
Ο Μεσσήνιος επιστήμονας,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1941 ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Γερμανική Επίθεση κατά της Ελλάδας.
Η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ. Επιδίδοντας το τελεσίγραφο, ο Έρμπαχ τόνισε στον Κορυζή ότι ο πόλεμος δεν στρεφόταν κατά της Ελλάδας,

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

...ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...
Οι Έλληνες θα μπορούσαν να καταγγείλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα μέτρα «απαράδεκτης λιτότητας» που τους έχουν επιβληθεί, υποστηρίζει ο διακεκριμένος καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο King College του Λονδίνου, Keith Ewing, που βρίσκεται...στην Αυστραλία για σειρά διαλέξεων σε πανεπιστήμια της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ.
Σε δηλώσεις του,

ΜΕΓΑΛΟ "ΚΑΡΦΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εφημερίδα «Ελεύθερος κόσμος» κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ότι την αβαντάρει… ο ΣΥΡΙΖΑ!!!…
Πόλεμος έχει ξεκινήσει στα άκρα δεξιά, με φόντο μια τελευταία δημοσκόπηση του «Κόκκινου» και δίνει 13% στην Χρυσή Αυγή, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον «Λαικό Σύνδεσμο» .
Η εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος», που εκδίδει το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής και πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του κόμματος, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος,