Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩKΙΔΟΣ

Προς     :  Μ.Μ.Ε. ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  Αρ.Πρ.   : 25 
Είναι το απόλυτο κακό ! Μας οδηγούν στην ολοκληρωτική καταστροφή !
Επί 36 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβερνούσαν απολυταρχικά με τις παντοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις τους και κατέστρεψαν, όπως αποδεικνύεται σήμερα, την οικονομία και την διοίκηση της χώρας. Τα τελευταία τρία χρόνια , αυτοί οι ίδιοι , διαπραγματεύονται, γράφουν και υπογράφουν μνημόνια σε συνεργασία με τους ξένους επικυρίαρχους, των οποίων αποδεικνύονται απλοί υπάλληλοι, ολοκληρώνοντας την οικονομική εξόντωση του Ελληνικού λαού
Όμως φαίνεται ότι τώρα ήρθε ή ώρα της «τελικής λύσης» και των εθνικών μας θεμάτων.
Ο σημερινός υπ. Εξωτερικών της Ελλάδος,
ο «πασοκτζής» κ. Ευαγγ. Βενιζέλος φαίνεται ότι ήλθε  σήμερα να επιβεβαιώσει την «νεοδημοκράτησα» κ. Ψαρούδα  Μπενάκη που στις 8 Φεβρουάριου 2005 είχε πει, απευθυνόμενη στο κ. Παπούλια για να του ανακοινώσει την εκλογή του ως προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ότι «κατά την διάρκεια της θητεία σας (ακόμη Παπούλια έχουμε) τα εθνικά σύνορα και μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν..»
Προχθές ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τις συνομιλίες που είχε με τον ομόλογό του Τούρκο κ. Νταβούτογλου είπε ότι «πάμε για αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Βέβαια ενώ μια τέτοια δήλωση θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε εφημερίδες και τηλεόραση εξαφανίστηκε από όλα τα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ και τους μεγαλοδημοσιογράφους της Αθήνας.
Πρέπει να το καταλάβουμε, να το πιστέψουμε και να αντιδράσουμε . Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να απαλλαγούμε από αυτούς για να σώσουμε τουλάχιστον την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.


                                                                                   Ν. Ε. Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: