Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Εξαιρετικά επιθετικός για όσους (με πρώτο τον Μάκη Βορίδη) επιχειρούν να δημιουργήσουν προσκόμματα στην κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ήταν ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Θέλοντας να κόψει κάθε συζήτηση για το παρελθόν, ειδικά για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο ο Βορίδης είχε χαρακτηρίσει «καταστροφή για την Ελλάδα», ο Αντώνης Σαμαράς είπε με αυστηρότητα «πολιτική δεν είναι να λέει ο καθένας ό,τι του ‘ρχεται ή ό,τι θυμάται. Άλλωστε, όλοι κάναμε λάθη».
Και για να μη μείνει καμιά αμφιβολία,
για το τι (και ποιον) εννοούσε, πρόσθεσε: «Ορισμένες φωνές, βιαστικές και άστοχες, δημιούργησαν τελευταία ορισμένα ερωτήματα. Δεν καταθέσαμε την ιδεολογία και την ιστορία μας, με το ΠΑΣΟΚ μας χωρίζουν πολλά -κυρίως από το παρελθόν- αλλά τώρα ο αγώνας μας είναι κοινός, είναι η σωτηρία της χώρας».
Θυμίζουμε πως όταν ο Μάκης Βορίδης μίλησε εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου, προκαλώντας κύμα επικριτικών δηλώσεων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχε τηλεφωνήσει στον πρωθυπουργό και του είχε ζητήσει να τον αποδοκιμάσει. Πράγμα που έκανε χθες



Δεν υπάρχουν σχόλια: