Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΜΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΑ


Ιχνηλάτες της ΕΛ.ΑΣ, ελεύθεροι σκοπευτές, ΕΚΑΜίτες και «ασφαλίτες» με εντούρο μηχανές, παίρνουν μέρος σε μια γιγαντιαία επιχείρηση που απλώνεται στην ορεινή Ναυπακτία, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων. 
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο ακόμη και για συμμετοχή κομάντος του στρατού στις έρευνες, όμως πιθανότατα πρόκειται για την ομάδα των πρασινοσκούφηδων που χειρίζονταν το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα το οποίο  χρησιμοποιήθηκε για τον εντοπισμό της συμμορίας του Μάριο Κόλα. 
Δεκαπέντε ημέρες μετά,
το τετ-α-τετ του Αλβανού μακελάρη Μάριο Κόλα με τους αστυνομικούς στο Δίστομο και την εν ψυχρώ εκτέλεση του υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδρουτσόπουλου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ το θέμα που κυριαρχεί είναι ένα και μοναδικό: να τελειώσουν πάσει θυσία με την ομάδα Κόλα.Οι πληροφορίες λένε πως τις τελευταίες ημέρες στο κυνήγι των Αλβανών έχουν ριχτεί και 15 κομάντος του στρατού, ειδικά εκπαιδευμένοι  στον «ανταρτοπόλεμο».Ελικόπτερο Σινούκ τους άφησε στη θέση Δορβιτσά Ναυπακτίας, ενώ των ερευνών ηγούνται οι πέντε ιχνηλάτες της Αστυνομίας που έφθασαν στη Ναυπακτία από τον Έβρο, με σκοπό να εντοπίσουν σημάδια των Αλβανών δραπετών.Όλα δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων χρόνων. Το σύνολο των δυνάμεων που λαμβάνουν μέρος εκτιμάται ότι είναι εκατοντάδες, ενώ στα μπλόκα συμμετέχουν και αστυνομικοί με μηχανές μότο κρος, σε περίπτωση που χρειαστεί να καταδιώξουν τους δράστες στα δάση και τα βουνά της Ναυπακτίας.

1 σχόλιο:

CHRIS είπε...

EIΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΣΕΡΟΚΙ ΚΑΙ ΣΙΟΥ ΣΤΑ ΙΧΝΗ;;;;;;ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ . Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ......