Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ο κ. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ: «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ» ….ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ?

Από την  εποχή του ποιητή Γιώργου Σουρή της παλιάς Αθήνας, όταν διακωμωδούσε τα «ψωνισμένα νούμερα», που γυρνούσαν στα καφενεία και έβγαζαν λόγους αναγγέλλοντας πως θα είναι  υποψήφιοι για δήμαρχοι μέχρι σήμερα, συνεχίζετε το ίδιο βιολί.
Δέκα μήνες απομένουν  σχεδόν μέχρι τις δημοτικές εκλογές και τα πρώτα «νούμερα» έχουν ήδη εκδηλωθεί. 
Πρόσφατα πρώην περιφερειακός σύμβουλος κάνοντας μια κολοτούμπα, έκανε το εξής. 
Κάλεσε εφημερίδα,  (με το αζημίωτο), κάθισε στην καρέκλα του γραφείου του σαν πλανητάρχης και αφού  φωτογραφήθηκε δήλωσε με ύφος καρδιναλίου: «Δεν θέλω να πάω κόντρα στον κ. δήμαρχο, επειδή έχουμε μια καλή σχέση που δεν θέλω να τη χαλάσω». 
Μάλισταααααα. 
Αυτό μοιάζει σαν τους χαζούς του χωριού,
που τους «έφτιαχναν" οι άλλοι στα καφενεία, μετά τους αμόλαγαν και αυτοί κάθονταν και γελούσαν. 
Είναι δυνατόν να πιστεύει ο κ. Ελικόπτερος πως μπορεί να είναι επικεφαλής συνδυασμού, ποιο κόμμα άλλωστε θα μπορούσε να δηλώσει ότι τον στηρίζει ????
Ο λόγος του «ψωνίσματος» βέβαια, είναι ότι απέκτησε απότομα χρήματα και νομίζει ότι μπορεί με ένα νεύμα του να τον ακολουθούν τα πλήθη. 
Θα σε ακολουθήσουν μόνο αυτοί που «τάισες» και εξυπηρέτησες κ. Ελικόπτερε.
Δεν είναι όλοι υποτακτικοί σαν και αυτούς που σε γλείφουν, για τους δικούς τους λόγους, ούτε εργαζόμενοι στις επιχείρησης σου και σύντομα θα το διαπιστώσεις όταν θα είσαι υποψήφιος με τον εν λόγο συνδυασμό που όπως λες έχεις καλή σχέση!!!!!. (Εδώ είναι η κολοτούμπα, και πάνε οι παλιές κουμπαριές,  πάμε γι΄ άλλες τώρα)
Αλλά έχω και μια απορία. 
Όταν λέει. «δεν θέλω να πάω κόντρα στον κ. Δήμαρχο, γιατί έχω μια καλή σχέση που δεν θέλω να τη χαλάσω», τι εννοεί? 
Το ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό και δεν χρειάζεται απάντηση γιατί είναι προφανής. 
Απλώς ο άνθρωπος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την παράταξη που ήταν υποψήφιος πριν από δυο χρόνια και με περίσσια βλαχοπονηριά πάει πλώρα προς τα εκεί που νομίζει ότι θα κάνει πιο εύκολα την δουλεία του.
Όσο αφορά το δήμαρχο κάτι τέτοιους τους "παίζει κομπολόι"




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν σας έλεγαν Κλεαρχε και Γιώτα πως ο άνθρωπος είναι νούμερο εσείς δεν ακούγατε.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά γράφετε,
“Θα σε ακολουθήσουν μόνο αυτοί που «τάισες» και εξυπηρέτησες κ. Ελικόπτερε”
και συμπληρώνω, δηλαδή,
Σωσο κλπ. προϊστάμενοι και υπάλληλοι επί των μεταφορών, εξυπηρετηθέντες κατόπιν εντολής δήμαρχου, εργαζόμενοι γραβιώτες και λοιποί λαδωθέντες.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑΝΤΑΣΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούστ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

xalia kolokotroneika.jeftila..

Ανώνυμος είπε...

"Όμοιος,ομοίω(ομοία) αεί πελάζει"!ή επί το λαϊκότερο:"όμοιος ,τον όμοιο(την όμοια) και κοπριά στα λάχανα"! Κοινά συμφέροντα,κοινή "εταιρία",κοινή πορεία.......κοινή ψήφος , στη "ραντισμένη" Φωκίδα!
Όλα τα λαμόγια την ίδια.... τσέπη έχουν!
Καλές(και άλλες) κουμπαριές...των δημοτικών και περιφερειακών αυτοδιοικητικών (και) της Ιτέας!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός επειδή κερνά το καφενείο του χωριού του και του λένε «Γεια σου μεγάλε» νομίζει μέσα στην θολούρα του πως θα κατέβει υποψιφιος και θα τρέχουμε όλοι από κοντά του.
Λοιπόν μεγάλε να πας για ψήφο σε μερικούς στο φωκικό (ξέρεις εσυ), σε αυτές και αυτούς που βρήκες στα παιδιά τους δουλειά και όσο αφορά την Ιτέα να πας σε αυτά τα ακοινώνητα (2-3 άτομα) που τους έχεις παραχωρήσει και Ι.Χ.
Δεν το έπαιξες καλά το πράγμα, αν και μπορούσες και τώρα ήρθε η ώρα της τιμωρίας σου. Πάντως τώρα που θα είσαι υποψήφιος με τον Φουσεκη ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΙΤΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν είναι που έκανε πάρτι πέρυσι μέσα στο κάμπο της Γραβιάς με την Βανδή και είχαν πάει μερικά λιγούρια προϊστάμενοι υπηρεσιών που έχουν άμεση σχέση και διαπλοκή με την εταιρεία του???? (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)
Αυτός δεν είναι που έδωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ μαζί με τον άλλον τον Δ/ντη της S&B για της συναυλία του Φωκικου
Αυτός δεν είναι που έχει μάθει και απειλεί, πως όποιος λέει κατι εναντίον του θα χάνει την δουλειά του σε βωξίτες και αλουμίνιον.
Έλα στην παραλία της Ιτέας εκεί που έβγαζες προεκλογικές φωτο πριν 2 χρόνια με τον Περγαντά να βγάλεις τώρα με τον Φουσέκη.
ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΨΗΦΟΥΣ

ΚΡΗΣ είπε...

Σαν να πειραχτηκαν κάποιοι απο ψευτικες φήμες. φαντασου ναταν αλήθεια.Πάντως οτι εγινε εγινε με την αξια του.Σα να ζηλευετε μου φαινεται. Πάντως κατι σαν και σας που απο μακρια και ανωνυμα κανετε τον μαγκα σας εχει για κολατσιο.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ ανώνυμε 6.18 KΡΗΣ
που ή δουλεύεις σε αυτόν και γι αυτό λες αηδίες περί κολατσιού, (απέκτησες και συ αλαζονεία με ένα ξεροκόμματο ),ή έχεις τσιμπήσει καμιά επιταγούλα, διάβασε καλύτερα και θα δεις πως ούτε το Βήμα της Ιτέας, ούτε οι σχολιαστές λένε το παραμικρό για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ,ούτε ότι δεν έγιναν με την αξία του.
Το μόνο που λένε είναι για τις βλαχοπονηριές του που πήραν τα μυαλά του αέρα και θέλει με ύφος αγράμματου καρδινάλιου να γίνει και πολιτικός και μάλιστα με κολοτουμπες περνώντας από την μια παράταξη στην άλλη και απ την μια κουμπαριά στη αλλη.
Άλλωστε μόνος του λέει, όπου βρεθεί και όπου σταθεί «πως αν κατέβω εγώ για βουλευτής θα σαρώσω». Αυτό και μόνο δείχνει το πόσο ψωνισμένος είναι.
1.Δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα με τα χρήματα
2.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού - τώρα τον μάθαμε

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
ΣΥΜΠΕΡΆΝΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΈΡΕΤΕ.