Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τους δύο κακοποιούς που έπεσαν νεκροί χθες βράδυ στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, να είχαν μαζί τους το όπλο του Αστυνομικού, που είχε χάσει τη ζωή του από τα πυρά των δραπετών των Τρικάλων...
Τέσσερις επικίνδυνοι και αδίστακτοι κακοποιοί, εξακολουθούν να κυκλοφορούν στα βουνά της περιοχής και τώρα,
ο φόβος και η ανησυχία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνεται στην κίνησή των δραπετών σε κατοικημένες περιοχές.
Τους φοβίζει το ενδεχόμενο ομηρίας ή ένοπλης συμπλοκής σε αστική περιοχή,
αφού ήδη έχουν καταμετρηθεί δύο νεκροί πολίτες κατά τη διάρκεια "συναντήσεων" των αστυνομικών με τους δραπέτες.
Ο πρώτος πολίτης, ήταν ενας 25χρονος Αλβανός υδραυλικός που σκοτώθηκε στο Βύρωνα, τον Φεβρουάριο του 2010 σε αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς, για την οποία έχει κατηγορηθεί ο 36χρονος δραπέτης Μαριάν Κόλα.
Η δεύτερη, ήταν η 25χρονη Κατερίνα, που έχασε τη ζωή της, όταν βρέθηκε κατά λάθος, στη μέση ανταλλαγής πυροβολισμών στα Ίσμια, μεταξύ των επικίνδυνων δραπετών και αστυνομικών.

Εκτός βέβαια από τους δύο πολίτες, τη ζωή του έχασε και ο Αστυνομικός στο Δίστομο, ο θάνατος του οποίου, έκανε... ζήτημα τιμής για τους συναδέλφους του, τον εντοπισμό των κακοποιών.
Μάλιστα, πληροφορίες από το AgrinioPress, θέλουν τους δύο Αλβανούς κακοποιούς που σκοτώθηκαν χθες στη συμπλοκή στην Κόνισκα, να είχαν μαζί του, το πιστόλι του νεκρού Αστυνομικού!
Οι αστυνομικοί πάντως, που έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή, έχουν δώσει οδηγίες στους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να καλούν άμεσα τις αρχές, αν αντιληφθούν κάτι περίεργο.
Ετοίμαζαν νέα επιχείρηση... απόδρασης - Θα ανατίναζαν την περίφραξη των φυλακών!
Οι επικεφαλής αξιωματικοί των ερευνών εντοπισμού των δραπετών, είναι σχεδόν βέβαιοι πως πριν ξεκινήσει το θρίλερ αναζήτησής τους στα βουνά της ορεινής Ναυπακτίας,
σχεδίαζαν νέα επιχείρηση θεαματικής απόδρασης συνεργών τους, που ήταν έγκλειστοι στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού.
Θα ανατίνασσαν με εκρηκτική ύλη ΤΝΤ την εξωτερική περίφραξη των φυλακών, για να δραπετεύσουν οι συνεργοί τους.
Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, συσχετίζοντας και τα ευρήματα που είχαν εντοπίσει στο αυτοκίνητο του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Απόστολου Ανδρεουλάκου που είχε εντοπιστεί στον Παρνασσό. Μεταξύ άλλων είχαν εντοπιστεί περίπου 5 κιλά ΤΝΤ, πυροκροτητές και περίπου 50 μέτρα καλώδιο πυροδότησης.
Όμως, τα σχέδιά τους χάλασαν, όταν άρχισε να σφίγγει ο Αστυνομικός κλοιός, που είχε ως αποτέλεσμα και τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή στην Κόνισκα, κατά την οποία έπεσε νεκρός ο 25χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων LIKA EDISON αλλά και ο θείος του, ο οποίος ήταν επίσης δραπέτης φυλακών και φέρεται να βοήθησε στην οργάνωση της απόδρασης των 8 Αλβανών, από τις φυλακές Τρικάλων, τον περασμένο Μάρτιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: