Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ

Σε κλοιό διαδηλώσεων η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στη Κρήτη. Η κάθοδός του στο Ηράκλειο γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ…
 η αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή ενός ατόμου.
Από τις 22.00 ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρίσκεται στο Αρκαλοχώρι. Εκεί από νωρίς βρίσκονταν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, κρατώντας μαύρες σημαίες και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν επεισόδια. Κατά τη σύντομη ομιλία του,
οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι αστυνομικούς που προσπαθούν να συγκρατήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος που φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Μάλιστα άγνωστος πέταξε ένα μπουκάλι γεμάτο νερό προς τον κ. Βενιζέλο, ενώ η αστυνομία αμέσως προχώρησε στην προσαγωγή του.
Νωρίτερα στις 17.00 ο κ. Βενιζέλος είχε προγραμματίσει σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.
Στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής είχαν συγκεντρωθεί εκπαιδευτικοί και για λόγους ασφαλείας, αλλά και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων, έγινε αλλαγή στο πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου. Ωστόσο το πρόγραμμα των συναντήσεών του θα γίνει κανονικά.

Πάντως οι εκπαιδευτικοί δεν πτοήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες κατευθήνθηκαν προς το ξενοδοχείο, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τη διαθεσιμότητα και για τις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: