Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΆΝΤΡΑΣ ΕΔΕΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΖΩΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ


Ένας άνδρας συγκλόνισε τους κατοίκους της πόλης Νακούρου…αφού πήρε την σύζυγό του στην αγορά επειδή ήθελε να την πουλήσει.
Ο άνθρωπος που προσπάθησε να δημοπρατήσει τη γυναίκα του το περασμένο έτος υποστηρίζοντας ότι ήταν βρώμικη και άχρηστη στην κουζίνα, δεν κατάφερε να βρει αγοραστή, και αναγκαστικά την πήρε πίσω στο σπίτι της. Πηγές αποκάλυψαν ότι ο άνθρωπος είχε δεμένη τη γυναίκα του σαν ζώο, την έβαλε σε ένα καρότσι και την έσπρωξε στην αγορά φωνάζοντας ότι ήταν πρός πώληση σε φθηνή τιμή και
ότι ψάχνει κάθε πρόθυμο αγοραστή να έρθει σε επαφή μαζί του.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το ζευγάρι είχε το πρώτο τους παιδί. Η γυναίκα προφανώς έγινε τεμπέλα και βρώμικη. Ο σύζυγος είπε ότι δεν μπορούσε να μαγειρέψει ή να πλύνει τα σκεύη λέγοντας ότι ήταν πολύ απασχολημένη με τις ανάγκες του παιδιού. Ο σύζυγος είπε ότι μπορούσαν να περάσουν ακόμη και εβδομάδες χωρίς να αγγίξει το νερό.

Εκανε ο ίδιος τις δουλειές του σπιτιού, το πλύσιμο των σκευών, έπλενε ακόμη και τα ρούχα της. Ήταν πλέον κουρασμένος από τη γυναίκα του και ήθελε να την πουλήσει, για να παντρευτεί μία άλλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: