Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ

Δελτίο Τύπου
     Είπαμε τον Απρίλιο του 2012 ότι μεταξύ άλλων, απαιτούνται, εν ονόματι του μνημονίου 3 και εν ονόματι της είσπραξης της νέας δόσης «βοήθειας», άμεσες απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Τότε δεν μας πιστέψατε.
     Σήμερα χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να συζητήσουν, χωρίς να αξιολογήσουν, το εφαρμόζουν επί δικαίων και άδικων. Θεωρούμε ότι αυτή η ενέργεια και ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύεται είναι απαράδεκτος, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ένας τρόπος έμεινε να αντιδράσουμε: Ζητούμε,
την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την διενέργεια εκλογών για να προκύψει νέα κυβέρνηση που θα εκφράζει την σημερινή βούληση του Ελληνικού λαού.
      Η υπάρχουσα κυβέρνηση (τα μέλη της και τα κόμματα που την αποτελούν) είναι απολύτως υπεύθυνη, μαζί και με όλα τα άλλα κόμματα της αριστεράς, για τις υπερβολικές, ανεξέλεγκτες και άναρχες προσλήψεις (κομματικά ρουσφέτια) του παρελθόντος, που σκοπό είχαν όχι τον διοικητικό εκσυγχρονισμό και την   δημιουργία μιας ανεξάρτητης, αυτοδύναμης τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά την προέκταση του κομματικού κράτους για να ελέγχει την τοπική αυτοδιοίκηση. Εάν τώρα αυτές οι υπεράριθμες κομματικές - πελατειακές προσλήψεις δημιουργούν πρόβλημα, δεν φταιν γι' αυτό οι προσληφθέντες παλαιότερα Έλληνες πολίτες...» 


     Τους εμπιστεύεστε ακόμα; 

     Πανό, πορείες, συγκεντρώσεις, δηλώσεις συμπαραστάσεως, καταλήψεις, απεργίες, έχει αποδειχθεί ότι έτσι όπως γίνονται πότε δεν έφεραν θετικά αποτελέσματα. Από το 1989 μέχρι το 2010 έγιναν 5.280 γενικές και κλαδικές απεργίες 96% απ αυτές του δημοσίου τομέα με αποτέλεσμα να χαθούν 1386 μέρες εργασίας, 45 μέρες το χρόνο απεργούσαμε το κόστος αυτών των εργασίμων ημερών αντιστοιχεί  σε 135 δις ευρώ ήτοι στο 39% του δημοσίου χρέους η στο 55% των χρεών των ασφαλιστικών ταμείων. Το κακό δεν σταματά εδώ εκτός από το γεγονός ότι οι περισσότερες απ αυτές πληρώθηκαν απέφεραν συμφωνίες για επιδόματα και προνόμια υπολογισμένα στα 140 δις ευρώ, που ο κρατικός κορβανάς δεν είχε και δανειζόταν για να εξυπηρετήσει. Οι αλόγιστες απεργίες, οι ασύδοτες διεκδικήσεις, τα κλεισίματα λιμανιών και δημοσίων χώρων οι βανδαλισμοί που έγιναν σε κάποιες από αυτές οδήγησαν σε κλείσιμο δεκάδες χιλιάδες καταστήματα, χιλιάδες βιοτεχνίες, εκατοντάδες βιομηχανίες με πολλαπλάσιο αριθμό απολυμένων, μείωσαν τους οικονομικούς πόρους εμποδίζοντας να λειτουργήσει το κοινωνικό κράτος.


   Καταψηφίστε κύριοι της βουλής την κυβέρνηση. Αποδείξτε ότι είστε ελεύθεροι σκεφτόμενοι άνθρωποι και όχι «ζωντανά» σε κάποιο .. μαντρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: