Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΒΑΝΕ-ΑΛΒΑΝΕ"

Άρθρο-έκπληξη του Θεόδωρου Πάγκαλου
Το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου ξεκινά με μια αναφορά στα όσα είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας Αλβανίας επί της εθνικής Ελλάδας….
Το σύνθημα που αντηχούσε τότε παρά την ήττα μας ήταν όπως αναφέρεται στο άρθρο το «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε…».
Ο πρώην υπουργός μέσα στο άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής,
εξηγεί γιατί η Αλβανία δεν έχει ανάγκη την Ελλάδα και γιατί κανείς όσο σοβινιστής ή πιθηκάνθρωπος όπως γράφει χαρακτηριστικά και να είναι , θα δθσκολεύεται να τραγουδήσει τον τίτλο του άρθρου.
  «Η Αλβανία συγκεντρώνει όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να μπει στο ευρώ, ασκεί μια συστηματική πολιτική αυτοδύναμης προσέγγισης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν μας έχει ανάγκη»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΗΛΗΣΕ Ο ΠΡΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΣ ? ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ? ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΕ ΧΟΝΤΡΕ-ΠΑΓΚΑΛΕ ΧΟΝΤΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ!