Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ

Με τον χειρότερο τρόπο θέλησε να εκδικηθεί τη γυναίκα του ένας 45χρονος τη γυναίκα του, μετά από καυγά που είχαν, αφού την περιέλουσε με ασετόν, σε όλο της το σώμα, της έβαλε φωτιά και την άφησε να παλεύει για τη ζωή της! Όπως ήταν λογικό, η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, αφού απλώθηκε σε όλο το σπίτι, ενώ την άτυχη γυναίκα, τη βρήκε η ίδια της η κόρη, ενώ πάλευε με τις φλόγες στο μπάνιο του σπιτιού. Ευτυχώς για την ίδια, κατάφερε να σωθεί, παρά το γεγονός πως οι βλάβες που είχε υποστεί σε όλο της το σώμα από τα εγκαύματα ήταν πολύ σοβαρές.
Η διαμονή της στο νοσοκομείο,
κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά οι γιατροί, εκεί, κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα ότι περνούσε από το χέρι τους με αποτέλεσμα η γυναίκα αυτή σήμερα είναι υγιής.
Το περιστατικό συνέβη πριν λίγο καιρό στο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, ενώ, σήμερα, ξεκίνησε η δίκη του 45χρονου υλοτόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών στη σύντροφό του. Βέβαια, ο ίδιος δεν παραδέχεται την ενοχή του, αν και είναι ο μόνος κατηγορημένος για την υπόθεση αυτή.
Η 22χρονη κόρη της γυναίκας, μιλάει για την περιπέτεια της μητέρας της, λέγοντας πως, αυτή τη στιγμή, είναι απόλυτος υγιής, σωματικά αλλά και ψυχικά.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/294649/sok-deite-pos-ekdikithike-ti-gynaika-toy-meta-apo-enan-kayga#ixzz2PWA4HDOn

Δεν υπάρχουν σχόλια: