Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

                 Ανακοίνωση
Οι δήμιοι των αδέσποτων «χτύπησαν» ξανά χθες 25 Απριλίου 2013 στην Ιτέα. Αφού επί δύο μήνες έβγαλαν και ξαναέβγαλαν όλα τα δολοφονικά τους ένστικτα σκορπώντας τον θάνατο σε αθώα αδέσποτα, χθες στο λιμάνι είχαμε το κερασάκι στην τούρτα. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκδρομέων μαθητών, έξι μικρά κουταβάκια που κάποιος αναίσθητος είχε πετάξει στη θάλασσα πάλευαν απεγνωσμένα να σωθούν. Δυστυχώς τελικά πνίγηκαν όλα, παρά την αυτοθυσία ενός εθελοντή που βούτηξε στα παγωμένα νερά.
Η τραγική εικόνα των πνιγμένων κουταβιών,
σόκαρε τους μικρούς μαθητές και γέμισε θλίψη τις καρδιές των μελών της Φ.Ο.Φ και του εθελοντή που προσπάθησε να τα σώσει.
Επειδή τέτοιες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, όπως ο δολοφόνος κουταβιών, είναι ικανές να εκδηλώσουν επικίνδυνες συμπεριφορές και κατά της ανθρώπινης ζωής, το ΔΣ της Φ.Ο.Φ σε έκτακτη συνεδρίαση του χθες το απόγευμα, αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 200 ευρώ, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, είτε σε μας, είτε στο Λιμενικό Σώμα, είτε στην Αστυνομία. Επιτέλους να δούμε το νόμο να εφαρμόζεται και στην Φωκίδα.

                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: