Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΦΡΙΚΗ!!! ΈΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΓΙΑ… ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

Δύο πονηροί Ισπανοί αποφάσισαν να πάρουν ένα αλυσοπρίονο, να το βάλουν σε λειτουργία και να κόψουν τα χέρια τους, με σκοπό να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας!
Όμως, η τύχη των επίδοξων…πλουσίων δεν ήταν με το μέρος τους και η απάτη τους αποκαλύφθηκε λόγω του τρόπου που έκοψαν τα χέρια τους, που χαρακτηρίστηκε πολύ… καλός!
Οι άντρες των οποίων το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί και των οποίων οι περιπτώσεις δεν έχουν συνδεθεί,
θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να βάλουν στην τσέπη τους τα £2 εκατομμύρια, αν το απέδιδαν σε εργατικό ατύχημα και είχαν πολύ σοβαρά τραύματα.
Και αυτοί είναι μόνο δύο από τους όλο και περισσότερους… απεγνωσμένους που προσπαθούν όλο και πιο περίεργα πράγματα που θα τους επιφέρουν οικονομικό όφελος.
Οι αρχές είπαν ότι το πρώτο «θύμα» έκοψε το χέρι του με ένα ηλεκτρονικό πριόνι, αλλά είπε στους ασφαλιστές ότι έχασε το χέρι του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε 11 ασφαλιστικές εταιρείες ζητώντας £2 εκατομμύρια ως αποζημίωση.
Όταν όμως οι γιατροί εξέτασαν το τραύμα του, ήταν προφανές ότι το κόψιμο ήταν «πολύ καθαρό» για να έχει γίνει με τον τρόπο που εκείνος το παρουσίασε.
Ο δεύτερος τυχοδιώκτης έκοψε το χέρι του με αλυσοπρίονο και ζήτησε €600,000 από τους ασφαλιστές, ισχυριζόμενος ότι είχε ένα ατύχημα με το εργαλείο.
Και τα δύο αυτά περιστατικά είναι ενδεικτικά της αύξησης στον αριθμό των ψευδών καταθέσεων για χρηματικό κέρδος που γίνονται στις ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: