Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

     
Αναβολή του προγραμματισμένου διήμερου
του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
 Ενημερώνουμε τις φίλες και τους φίλους μας ότι λόγω εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα προβολών της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε το προγραμματισμένο διήμερο προβολών από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το διήμερο θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10/5 και Σάββατο 11/5/2013. Θα ακολουθήσουν αργότερα αναλυτικές πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν. Μέχρι τότε… Καλό Πάσχα!!

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας συνεχίζει τη συνεργασία της με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στις Περιφερειακές Εκδηλώσεις του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Με αυτή τη δραστηριότητα θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους θεατές της περιοχής μας να πάρουν μια γεύση από τις «Εικόνες του 21ου αιώνα»- όπως ονομάζεται η διοργάνωση- ένα μόλις μήνα μετά τη λήξη του στη Θεσσαλονίκη.
Σε συνεργασία με τους μαθητές του Λυκείου Ιτέας έχουν ήδη προβληθεί στη πόλη μας δύο από τα μουσικά ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ: «Το κλεμμένο μας τσίρκο»  και  «Welcome to the show-Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου» (σε ταυτόχρονη προβολή με τους κινηματογράφους).

Δεν υπάρχουν σχόλια: