Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΛΑΜΙΑ: Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (BINTEO - ΦΩΤΟ)

BINTEO - ΦΩΤΟ
Θρίλερ με το πτώμα στο Σπερχειό ποταμό στη Ανθήλη....
Πρόκειται για τον 54χρονο Α.Μ. από την Ανθήλη Λαμίας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έβαλε τέλος στη ζωή του, δίπλα στο Σπερχειό ποταμό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Σήμερα το πρωί δυο Αλβανοί που κάνουν αγροτικές δουλειές στην περιοχή, περνώντας από αγροτικό δρόμο κοντά στο ποτάμι άκουσαν ένα σκυλί να τους γαβγίζει επίμονα. Λίγο πιο πέρα είδαν,

ένα αυτοκίνητο παρατημένο και έτσι αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει. Όταν μπήκαν μέσα στις φυλλωσιές και είδαν το κυνηγόσκυλο, εκείνο τους καλούσε πιο έντονα και άρχισε να κινείται προς το ποτάμι.Ακολουθώντας το σκυλί σε λίγο βρέθηκαν σε ένα δέντρο δίπλα στον Σπερχειό, όπου υπήρχε ένα πτώμα. Ο νεκρός ήταν πυροβολημένος κάτω από το σαγόνι. Σχεδόν το μισό σώμα του ήταν μέσα στο ποτάμι. Ο λόγος που δεν είχε παρασυρθεί από τα νερά του Σπερχειού, είναι διότι ήταν δεμένος με μια λεπτή τριχιά από ένα χοντρό κλαδί.






Οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού, αλλά και οι αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, που βρέθηκαν στο σημείο, αφού εξέτασαν προσεχτικά όλα τα στοιχεία και έκαναν αυτοψία του χώρου, αρχικά απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.

<< Δέθηκε από το δέντρο για να μην τον πάρει το ποτάμι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα στο σαγόνι....>>, είπε έμπειρος αξιωματικός της αστυνομίας στο LamiaReport.

Ο νεκρός κατοικούσε στην Ανθήλη, ήταν κυνηγός και παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες εξέτρεφε και εκπαίδευε κυνηγόσκυλα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανθήλη, ενώ οι γείτονες όπως είπαν είχαν να τον δουν από την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα είχαν δεμένο το σκυλί σε ένα δέντρο, εκείνο συνεχώς "έκλαιγε", ενώ όταν προσπάθησαν να το πάρουν από το σημείο, το σκυλί αντιστεκόταν και ήθελε να πάει εκεί που ήταν νεκρό το αφεντικό του.

Δείτε το βίντεο:






Δεν υπάρχουν σχόλια: