Τρίτη 30 Απριλίου 2013

AYTOKTONHΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΕΣΒΑΝΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟΥ!
Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κωνσταντίνος Ρεσβάνης βουτώντας στο κενό από τον 5ο όροφο του κτιρίου, στην οδό Παλαιολόγου 5, στον Πειραιά, όπου στεγάζεται το γραφείο του. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετώπιζε αρκετά οικονομικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, ενώ ο ίδιος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και στις 13 Δεκεμβρίου
Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά,
του 1958 στον Πειραιά. Είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικρατείας. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις Νομικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Παρισίων (PARIS VIII-Vincennes) παράλληλα με σπουδές Πολιτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Στην Ελλάδα διευθύνει ένα από τα παλαιότερα Δικηγορικά Γραφεία του Πειραιά που είναι συνέχεια των οικογενειακών γραφείων των γονέων του Σταύρου Ρεσβάνη και Ελένης Παπακαλιατάκη, επίσης Δικηγόρων. Έζησε πάντοτε σε οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον που απαρτίζεται, κατά κανόνα, από Νομικούς, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: