Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ… ΜΕ ΜΟΛΙΣ 500 ΔΟΛΑΡΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]


Η είδηση και μόνο μιας απαγωγής προκαλεί πάντα την αγωνία και την ανησυχία στο κοινό αίσθημα,ενώ τα θύματα που επιζούν πάντοτε κάνουν λόγο για μια τρομακτική εμπειρία που τους αλλάζει τη ζωή. Στις ΗΠΑ, ωστόσο, μια εταιρεία το πήγε ακόμη παραπέρα προσφέροντας τις αντίστοιχες εμπειρίες επί πληρωμή σε όσους θέλουν να ζήσουν,έστω και στημένα, μια απαγωγή.
Το μακρινό 1997 οι φίλοι του κινηματογράφου παρακολουθούσαν τον «δύσμοιρο» Μάικλ Ντάγκλας να συμμετέχει με τη θέλησή του σε ένα άρρωστο παιχνίδι (επί πληρωμή) συνωμοσιών στην ταινία «The Game», αλλά,
πλέον, η εταιρεία του Ανταμ Θικ, με βάση το Ντιτρόιτ, προσφέρει στην πραγματικότητα αντίστοιχες υπηρεσίες σε όσους θέλουν να «απαχθούν» χρεώνοντας μόλις 500 δολάρια.
Το «Extreme Kidnapping» αναπαριστά μια απαγωγή προσφέροντας όλες τις «ανέσεις» όπως ηλεκτρικό σοκ, κουβάδες μεν νερό, κουκούλες στο κεφάλι, απομόνωση, δέσιμο και φίμωμα σε όσους θέλουν να πληρώσουν για να ζήσουν την εμπειρία για τέσσερις ώρες.
Η επιχείρηση έχει συσταθεί εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί εντυπωσιακά η πελατεία της, ενώ απασχόλησε έντονα τα αμερικανικά μίντια εξαιτίας της υπόθεσης απαγωγής ενός ζευγαριού στη Νέα Υόρκη η οποία αποδείχθηκε ότι είναι μαζοχιστικό παιχνίδι.
Ο ιδρυτής της εταιρείας, Ανταμ Θικ, και η ομάδα του ισχυρίζονται ότι χρειάζονται μόλις δέκα δευτερόλεπτα για να δέσουν και να κλείσουν σε ένα βαν το θύμα τις εκάστοτε απαγωγής τους και εν συνεχεία να τον υποβάλουν στα βασανιστήρια τα οποία έχει παραγγείλει ο ίδιος.
Μάλιστα ρεπόρτερ του περιοδικού GQ αναφέρει ότι σε μία «χαλαρή» απαγωγή στην οποία πήρε μέρος, ήταν δεμένος πισθάγκωνα σε μια καρέκλα με δυνατούς προβολείς να τον φωτίζουν επίμονα.
Ο Θικ και οι συνεργάτες του, προτού το αφεντικό πληρώσει 100.000 πλαστά δολάρια για να τον απελευθερώσει, τον εξανάγκασαν να ακούσει το κομμάτι «Sweet Dreams» των Eurythmics περισσότερες από 20 φορές.




See video


Πηγή: Απαγωγές και βασανιστήρια με όλα τα κομφόρ... με μόλις 500 δολάρια [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/100373#ixzz2QXwubEmd

Δεν υπάρχουν σχόλια: