Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΑΤΡΑ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΛΑΜΠ - ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ 30 ΣΦΑΙΡΕΣ!


Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών - Οι δράστες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τους δύο υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου της Πάτρας - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο...
Δύο είναι οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Πάτρας, καθώς εξέπνευσε στο νοσοκομείο και το δεύτερο θύμα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες,
όλα έγιναν λίγο μετά τις 03:30 έξω από την είσοδο νυχτερινού καταστήματος, στον οδό Σαχτούρη, στο κέντρο της Πάτρας.
Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ προς την είσοδο του μαγαζιού. Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας υπάλληλος του καταστήματος και τραυματίστηκε σοβαρά άλλος ένας, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν και για ένα τρίτο θύμα με ελαφρύτερα τραύματα.
 Οι δράστες που διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα, φέρονται να πυροβόλησαν δεκάδες φορές. Σύμφωνα με το pelop.gr, από τους κάλυκες που βρέθηκαν, προέκυψε πως το όπλο που χρησιμοποίησαν στο χτύπημα ήταν τύπου "Σκόρπιον" ή "Ούζι" (υποπολυβόλο).
Εκτιμάται οτι οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 30 φορές γαζώνοντας την είσοδο του κλαμπ. Αυτή την ώρα η οδός Σαχτούρη είναι κλειστή. Άνδρες της Αστυνομίας συλλέγουν υλικό και φωτογραφίες έξω από το κλαμπ.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Από την πρώτη στιγμή, η οδός Σαχτούρη είναι κλειστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: