Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΣΤΟΥ (PICS)

Τρεις μόλις εβδομάδες μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του, το κελί του Παναγιώτη Βλαστού στις φυλακές Τρικάλων -άγνωστο πως- ήταν και πάλι ένα πλήρες εξοπλισμένο οπλοστάσιο. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Παρθένης, στο κελί του Βλαστού βρέθηκαν 5 λάμες και 4 σουγιάδες καθώς και 2 μαχαίρια.
Ο έλεγχος έγινε λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή απόδραση έντεκα κρατουμένων από τις φυλακές, που εν μέσω πυρών κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντας δύο από τους φρουρούς.
Παράλληλα,
οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας για το περιστατικό εντόπισαν αντικείμενα, που χρησιμοποιήθηκαν από τους κρατουμένους κατά την διάρκεια της απόδρασης, όπως αυτοσχέδια σκάλα, που αποτελείται από μεταλλική σκάλα διώροφου κρεβατιού, λωρίδες από σεντόνια και ξύλα καθώς και σχοινιά με γάντζους.
Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η αστυνομία απεικονίζονται επίσης τα κομμένα, με λάμα, κάγκελα κελιού, από το οποίο εξήλθαν οι κρατούμενοι σε εσωτερικό περίβολο της φυλακής, καθώς και υαλοπίνακες φυλακίου, διάτρητοι από βολίδες.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ! ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ......Σ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΕΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΟ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ! ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΝ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΗΡΩΑ !!!