Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΑΜΗ!

Από τα ...σύννεφα έπεσε Ηρακλειώτης επιχειρηματίας όταν ανακάλυψε ότι η σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του είχε τελέσει διπλό γάμο, τον οποίο κρατούσε ως «επτασφράγιστο μυστικό».
Ο απατημένος σύζυγος όταν έμαθε τα καμώματα της γυναίκας του τη χτύπησε, με αποτέλεσμα την παραπομπή του στο εδώλιο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το ζευγάρι συζούσε χρόνια χωρίς να έχει παντρευτεί και μάλιστα απέκτησε τρία παιδιά.
Κάποια στιγμή επήλθε ρήξη στην σχέση τους με την γυναίκα να εγκαταλείπει τον σύντροφο της και να μετακομίζει σε πόλη εκτός Κρήτης. Εκεί γνώρισε κάποιον άλλον άνδρα,
τον οποίο παντρεύτηκε, όμως ο έγγαμος βίος τους διήρκησε μερικούς μόνο μήνες.
Η κοπέλα επέστρεψε στο Ηράκλειο και προσέγγισε εκ νέου τον πρώην σύντροφό της. Η επανασύνδεση τους μάλιστα τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας με τον γαμπρό, όπως υποστηρίζεται, να αγνοεί παντελώς τον κρυφό γάμο της γυναίκας του το χρονικό διάστημα που ήταν χωρισμένοι.
Όταν μετά από χρόνια ανακάλυψε ότι η σύζυγος του ήταν δίγαμη «θόλωσε. Πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη με τον ίδιο να κρατά στα χέρια του τις διπλές ληξιαρχικές πράξεις γάμου της πρώην συζύγου του ως «ντοκουμέντο» για την υπεράσπισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: