Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Αρνούνται να δεχτούν την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στη χώρα τους... Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε, δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ αναφερόμενη στο θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.
Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία.
«Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός στον «Νέο Κόσμο».
«Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια,
έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός.
Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ? Η ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣΤΙΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ??? ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΝΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ κ.λ.π. ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ? ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ! ΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ {λεφτα υπαρχουν} ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΦΤΩΧΗΝΕΙΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΥΗΠΟΛΙΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ κ.λ.π. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ???