Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ!

Μία δασκάλα πιάστηκε να κάνει σεξ με έναν 17χρονο μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητό της. Η 26χρονη γυναίκα, όπως προέκυψε στο δικαστήριο, είχε συμφωνήσει με τον δυσλεξικό μαθητή να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, προκειμένου να τον βοηθήσει με το πρόβλημά του, στο Καθολικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν.
Ωστόσο η παντρεμένη δασκάλα από την Αγγλία, η οποία απασχολείται στο επάγγελμα τα τελευταία τέσσερα μόλις χρόνια, οδήγησε τον νεαρό μαθητή στην εξοχή, σταμάτησε σε ένα σημείο και έκανε σεξ μαζί του. Δύο αστυνομικοί,
οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή και ήλεγχαν την περιοχή, τους εντόπισαν και συνέλαβαν την 26χρονη Έπι Σπρανγκ Ντόσον.
Η νεαρή δασκάλα ομολόγησε στο δικαστήριο πως, ενώ βρισκόταν σε έμπιστη θέση, οδήγησε τον ανήλικο μαθητή και έκανε σεξ μαζί του. Ο δικαστής ανέφερε πως «οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο όχημά τους, όταν είδαν το ζευγάρι στην θέση του συνοδηγού. Βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και πλησίασαν το παρκαρισμένο όχημα, όπου έπιασαν το ζευγάρι να κάνει σεξ».
Η δασκάλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ωστόσο πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου τον επόμενο μήνα στο δικαστήριο, για την τελική εκδίκαση της υπόθεσής της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ! Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!