Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«ΌΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΧΑ»

Βούτσης: Ακόμα και να είμαστε πρώτο κόμμα αναζητούμε συμμάχους. Για πέρα από κάθε έννοια αξιοκρατίας και έναντι υψηλών μισθών «ανακύκλωση κολλητών» στις διοικήσεις των οργανισμών του δημοσίου, μίλησε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας, παράλληλα, την ανάγκη συγκρότησης αντιμνημονιακής κυβέρνησης, με την συμμετοχή όλων των κομμάτων, εκτός ΝΔ και Χρυσής Αυτής.
«Δεν είχαμε καταλάβει καθ' ολοκληρίαν την ανακύκλωση, την τελευταία δεκαετία, στις διοικήσεις των Οργανισμών, συγκεκριμένων και ίδιων προσώπων. Υπάρχει ένα στρώμα εμπειρογνωμόνων,
κολλητών, που χωρίς καμιά αξιοκρατία ανακυκλώνονται σε όλες τις διοικήσεις με παχυλούς μισθούς», είπε ο κ. Βούτσης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Alpha».

«Tρία χρόνια μετά την κρίση συνεχίζουν να λειτουργούν έτσι, δείτε τί έγινε με τις παραιτήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ακόμα για «συγκρότηση κυβέρνησης λαϊκής σωτηρίας με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων, εκτός από ΝΔ και Χρυσή Αυγή», που θα έχει ως στόχο απεγκλωβισμό από τη λογική των μνημονίων.

«Ακόμα και να είμαστε πρώτο κόμμα αναζητούμε συμμάχους, δεν θέλουμε μόνο την τυπική πλειοψηφία μέσα στη Βουλή αλλά και στο λαό», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Βούτσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: