Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ: ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας! Αμφισβητείται το ευρώ. Εξεγείρονται οι κοινωνίες. Αναβιώνουν έχθρες μεταξύ των κρατών.
(Δείτε και μετά την προφητεία )
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Σταύρος Βαλίδης, πρώην διοικητής Αστυνομικού τμήματος τού Αγίου Όρους.
Τον Γέροντα Παϊσιο τον γνώρισα, όταν με αξίωσε ό Θεός να υπηρετήσω ως διοικητής τού Αστυνομικού Τμήματος τού Αγίου Όρους.
Τον Νοέμβριο τού 1991 μαζί με έναν συνάδελφο αστυνομικό κατηφορίσαμε από τίς Καρυές για το κελί του.
Εκείνη την εποχή ξέραμε καλά ότι,
αν την ημέρα έμπαιναν 300 προσκυνητές, οί μισοί από αυτούς πήγαιναν στον πατέρα Παϊσιο...
Στην επάνω πόρτα τού φράκτη σε καλωσόριζε μια πινακίδα πού έγραφε " κεραστείτε " και από κάτω υπήρχε ένα κουτί μι λουκούμια. Υπήρχε ακόμη τρεχούμενο νερό και μερικά σιδερένια κύπελλα για να πίνουν οι προσκυνητές.
Όταν φθάσαμε, ήταν ευτυχώς εκεί και σκάλιζε τον κήπο του.
Εκείνο πού μού έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι ό Γέροντας, αν και απομονωμένος από τον κόσμο, γνώριζε σχεδόν τα πάντα πού συνέβαιναν, από πλευράς αστυνομεύσεως και εθνικής ασφάλειας και αφορούσαν το Άγιο Όρος. Ήταν ακόμη ενήμερος για όλα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα.
Μού έλεγε, ότι οι ξένες δυνάμεις στην Ευρώπη με τα τεράστια κεφάλαια πού διαθέτουν, έχουν σαν στόχο να αλλοιώσουν τις αρχές, τις παραδόσεις, και τούς θεσμούς τού Αγίου Όρους. Το πολύ χρήμα, οι ανέσεις, τα περιουσιακά στοιχεία, ή διάνοιξη δρόμων, τά μηχανήματα, και οι ευκολίες, ήτανε θέματα πού τον προβλημάτιζαν.
Θυμάμαι κάποια φορά, πού είχα συνοδεύσει ως διοικητής της Αστυνομίας τρείς ξένους επισήμους, πού ήθελαν να γνωρίσουν τον " μεγάλο ασκητή Παϊσιο ", μέσα από όσα είχαν ακούσει γι΄ αυτόν στην πατρίδα τους.
Ένας από αυτούς τον ρώτησε για την Ενωμένη Ευρώπη, και πήρε την εξής απάντηση.
-- Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα...
Οί επίσημοι απόρησαν μη μπορώντας να καταλάβουν τήν κρυπτογραφημένη απάντησή του. Αργότερα πού τον ρώτησα τί σημαίνει , ότι είναι ακόμη ζεστό το αίμα, μού είπε.
-- Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τούς πατεράδες καί τούς θείους τους.
Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ό ένας τον άλλο "σύμμαχε" και να το εννοεί;
Μη βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ό Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε...
Από το "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ".
ΥΓ TO κείμενο είναι στην γλώσσα γραφής του


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/ellada/story/289983/profiteia-geronta-paisioy-dialyetai-i-eyropi-logo-germanias#ixzz2OAhKKfhL

Δεν υπάρχουν σχόλια: