Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

O ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ ΣΕ ΛΑΙΝΗ: “.....ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..”

Για κακοτεχνίες κατά την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα κάνει λόγο ο προπονητής του Αστέρα Ιτέας Γιάννης Λύτρας απατώντας στην αντιδήμαρχο Γιώτα Λαίνη αναφορικά με την κατάσταση του γηπέδου της πόλης.
 “Ο περιβόητος κατασκευαστής  δεν είδε την υψομετρική διαφορά που έχουν τα κυμάτια του χόρτου κατά την ένωση τους αυτό μπορεί να το καταλάβει και ένα μικρό παιδάκι” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Λύτρας , ο οποίος έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Παπαλάιου, και ταυτόχρονα επιμένει στην αρχική του άποψη ότι δεν συντηρείτε κανονικά με ευθύνη των αρμοδίων της δημοτικής αρχής. “.....με τις επιλογές σας αλλά και την ανύπαρκτη συντήρηση,
 ο αγωνιστικός χορός βρίσκεται σε κακή κατάσταση με όλα τα επακόλουθα για την ομάδα της πόλης μας . Μάλιστα υπάρχει σκέψη για αλλαγή έδρας και μετακόμιση μας σε γειτονική πόλη.” θα τονίσει χαρακτηριστικά.

Μεγάλη έκπληξη ήταν για μένα αλλά και για όσους  ασχολούνται με το ποδόσφαιρο η τοποθέτηση σας σχετικά με τις δηλώσεις μου για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Ιτέας .πρώτον δεν μπορώ να καταλάβω την λογική της υπερβολικής χρήσης . Με επιστολή του «αοράτου» εργολάβου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων απαγορεύτηκε σε όλα τα σωματεία να κάνουν χρήση  των εγκαταστάσεων για περίπου 20 μέρες ακόμα και στις Ακαδημίες . Στο νεκρό αυτό διάστημα  δεν έγινε τίποτα εκτός από το παρθενικό πάτημα με αργοπορία ενός χρόνου από την τοποθέτηση του χλοοτάπητα  με σωστό σε βάρος κύλινδρο . Αυτό προέκυψε μετά από επαφή που είχα με τον σύζυγο σας . Ο περιβόητος κατασκευαστής  δεν είδε την υψομετρική διαφορά που έχουν τα κυμάτια του χόρτου κατά την ένωση τους αυτό μπορεί να το καταλάβει και ένα μικρό παιδάκι. 

Ο περιβόητος εργολάβος δεν είδε τις 15 εστίες τριφυλλιού διάσπαρτες και τα αποτελέσματα τους φαίνονται τώρα με γυμνό μάτι. Επίσης απορία προκαλεί η χρήση του γηπέδου από το φιλικό προς εμένα σωμάτιο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ εδώ ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα μιας και το Σαββατοκύριακο θα παίζονταν δυο αγώνες άσχετα αν οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν η όχι. Κατά την θητεία μου ως αντιδήμαρχος το 2009 ήμουν και προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΙΡΡΑΣ στην πρώτη κατηγορία της Φωκίδας. Η ομάδα έπαιξε στην φυσική της έδρα ενώ θα μπορούσα να έχω φροντίσει να παίζει στο χόρτο με οποία μελλοντικά οφέλη για εμένα προσωπικά. Τα κάγκελα κυρία Λαίνη αναγκαστήκαμε και τα πηδήξαμε και αυτό γιατί ενώ τις Τετάρτες έχουμε πάρει άδεια να κάνουμε προπόνηση στο Χρισσό έκπληκτοι είδαμε  στο γήπεδο να κάνει προπόνηση η ομάδα του Φωκικού χωρίς να μας ενημερώσει κανείς . Μάλιστα ο προπονητής του Φωκικού ο κύριος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ανέφερε στο πρόεδρο της ομάδας μας ότι έχουν πάρει άδεια από τον  δήμαρχο. Έτσι λοιπόν που να κάνω προπόνηση στην πρώτη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος οπού τα περισσότερα παιδιά εργάζονται το απόγευμα ? Στο μώλο στην μαρίνα πείτε μου που. 

Δεύτερον όσο αφορά τώρα το σχόλιο σας περί έλλειψης σεβασμού από εμάς προς το γήπεδο μιας και είστε και στο συμβούλιο του αστέρα οφείλετε να γνωρίζετε ότι τα δυο τελευταία χρονιά η ομάδα μας έχει καταντήσει περιφερόμενος θίασος πέρσι είχαμε έδρα την ΔΕΣΦΙΝΑ και προπονήσεις στο Χρισσό με τους παίχτες μας  να χλευάζονται και να διασύρονται μακριά από την φυσική της έδρα .με τις μετακινήσεις ήρθε και η φθορά των αυτοκινήτων αλλά και η μεγάλη οικονομική φθορά από τις βενζίνες που έχουμε πληρώσει  παράγοντες αθλητές και αγανακτισμένοι γονείς .Έτσι ήρθε και η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά που όλα έδειχναν με την τοποθέτηση του καινούργιου χλοοτάπητα ότι θα βρίσκαμε την ησυχία μας όμως με τις επίλογε σας αλλά και την ανύπαρκτη συντήρηση ο αγωνιστικός χορός βρίσκεται σε κακή κατάσταση με όλα τα επακόλουθα για την ομάδα της πόλης μας . Μάλιστα υπάρχει σκέψη για αλλαγή έδρας και μετακόμιση μας σε γειτονική πόλη.  Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνατε ώστε να πάρει σάρκα και οστά η δημιουργία του βοηθητικού γηπέδου έργο πνοής για όσους ασχολούνται με ποδόσφαιρο . 

ΤΕΛΟΣ δεν είχα καμιά πρόθεση να μπω σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με κανέναν ωστόσο η αναφορά σας περί έλλειψης σεβασμού θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι ήταν τουλάχιστον ατυχής . Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ενεργά στον νομό μας 23 χρονιά και η πορεία μου αυτό το διάστημα θεωρώ πως έχει δείξει αν σέβομαι το άθλημα και τους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: