Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΛΗΣΗ 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ

Μπορεί να γλίτωσε από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, όχι όμως και από την τροχαία.
 Ο οδηγός του αυτοκινήτου του φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική καρμανιόλα Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας καλείται να πληρώσει 1.000 ευρώ για το... ντουλαπάκι!
Μπορεί να γλίτωσε κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια, ωστόσο δεν γλίτωσε το πρόστιμο ύψους... 1.000 ευρώ το οποίο του επεβλήθη για καθαρά τυπικούς – γραφειοκρατικούς λόγους! Ο τυχερός άνδρας σώθηκε ως εκ θαύματος από τροχαίο όταν,
ο αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που είχε τοποθετηθεί λόγω των έργων που εκτελούνταν στην εθνική οδό.

Το όχημα κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ το τσιμεντένιο διαχωριστικό σταμάτησε μερικά εκατοστά από τον νεαρό οδηγό ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητο έχοντας υποστεί μόνο ελαφρύ τραυματισμό στο πρόσωπο και τα χέρια!

Όταν όμως κατέφθασαν αστυνομικοί στο σημείο του ζήτησαν να τους δώσει άδεια, ασφάλεια και δίπλωμα. Με τη διαφορά ότι τα δύο πρώτα ήταν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου που είχε γίνει "ένα" με τα σίδερα και τις λαμαρίνες, ενώ το δίπλωμα βρισκόταν σε ένα τσαντάκι που ο ίδιος είχε και το οποίο ήταν κι αυτό εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες και το τσιμεντένιο διαχωριστικό του δρόμου!

Έτσι ήταν αδύνατο να τους παραδώσει τα έγγραφα.Σύμφωνα με το www.dete.gr οι αστυνομικοί του είπαν ότι... για καθαρά τυπικούς – γραφειοκρατικούς λόγους έπρεπε να του κόψουν τις ανάλογες κλήσεις ύψους 500 ευρώ έκαστη (!) και στη συνέχεια αυτός να... βγάλει φωτοαντίγραφα το δίπλωμα, την άδεια και το ασφαλιστήριο και κατόπιν να τα προσκομίσει στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα υποβάλλοντας ένσταση προκειμένου να διαγραφούν τα πρόστιμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: