Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ VIDEO ΤΟΥ 2012

Σχετικά με το MotoGP, τους οδηγούς και τις ομάδες τους. Ελεύθερα video με πλάνα και πραγματική δράση από το MotoGP κυκλοφορούν ελάχιστα, λόγω των αυστηρών περιορισμών της Dorna στο θέμα. Έτσι οτιδήποτε σχετικό τραβά και το ενδιαφέρον του κόσμου.Εδώ είναι τα 5 πιο δημοφιλή video του 2012 από το Crash.net, που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τον μαγικό όσο και αποστειρωμένο κόσμο του MotoGP...
5. Η οδήγηση χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα- Simon Crafar



Ένας από τους πρωταγωνιστές του παρελθόντος των MotoGP, ο Simon Crafar που έχει κερδίσει αγώνες στα 500 cc, μιλά για το πάθος του και τη σχέση του με τις μοτοσυκλέτες. Πόσο πιστεύει στον ανθρώπινο παράγοντα, πόσο αντιπαθεί τα ηλεκτρονικά και το πιστοποιεί οδηγώντας –γλιστρώντας- θεαματικά μια GSX-R1000.

4. «Άλλη μια μέρα στη δουλειά» για τους GP αστέρες της Yamaha



Τα τελευταία χρόνια η Yamaha παρουσιάζει τους οδηγούς των ομάδων της πριν το GP ων ΗΠΑ με εντέχνως γελοία video. Στην έκδοση του 2012 οι εργοστασιακοί αστέρες Jorge Lorenzo και Ben Spies, μαζί με τους «δορυφορικούς» Cal Crutchlow και Andrea Dovizioso, μαζί με τους σχολιαστές της Dorna TV, Nick Harris και Gavin Emmett πιάνουν δουλειά στα κεντρικά της εταιρείας, από τη ρεσεψιόν μέχρι το καθάρισμα στις τουαλέτες..

3. Οι εργοστασιακοί της Repsol σε μεταξύ τους αγώνα 




Οι οδηγοί της Repsol το 2012, Casey Stoner, Dani Pedrosa, Marc Marquez, Alex Marquez, Maverick Viñales, Miguel Oliveira, Alex Rins και η María Herrera σε μια τιτανομαχία με minimoto. Σκέτη παρωδία…

2. Ο Casey Stoner σε δοκιμές με την RC213V πριν την έναρξη του 2012



Πλάνα από τον δις πρωταθλητή και οδηγό της Repsol Honda για το 2012, Casey Stoner ενώ δοκιμάζει την νέα RC213V των 1000cc στη Sepang. Ήταν ο ταχύτερος και μεταξύ των δοκιμών σχολιάζει τη μοτοσυκλέτα, μια εβδομάδα πριν τις δεύτερες δοκιμές μία εβδομάδα αργότερα. Κι εδώ ένας πλήρης γύρος με τον Casey Stoner.

1. «Faster» - mini ταινία της Ducati με τους Rossi και Hayden
 



Η Ducati έφτιαξε αυτό το video και το ονόμασε «FASTER - Vale & Nicky adventure on the snow!», - Η περιπέτεια του Vale και του Nicky στα χιόνια. Οι δύο εργοστασιακοί της Ducati στην «καθιερωμένη» ετήσια συνάντηση χαλάρωσης στα χιόνια, πριν αρχίσουν τα δύσκολα του 2012.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: