Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

S.O.S.- ΜΑΥΡΑ ΛΥΜΑΤΑ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ!

Παρόλο που η βροχή των προηγούμενων ημερών έφεραν τόνους με μαύρα λύματα στις παραλίες της Ιτέας, συνεχίζετε ανεξέλεγκτα η ροή μέχρι αυτή την ώρα. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και οι αυτοψίες καταλήγουν το πολύ πολύ σε μια ανακοίνωση. Ενώ είναι πανεύκολο να βρεθούν αυτοί που ρυπαίνουν και να τους επιβληθούν τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα. Η Δ/νση Περιβάλλοντος και η Δ/νση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας έχει το λόγο. Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, δείχνουν καθαρά την ανευθυνότητα αυτών που έχουν εύκολη και ανέξοδη λύση, να ρίχνουν για πολλοστή φορά τα λύματα στο συγκεκριμένο χείμαρρο. Πέρυσι (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ) υπήρξε το ίδιο πρόβλημα και η έρευνα έδειξε κάποιους υπαίτιους. Μετά τι;
Ας ενεργοποιηθεί τώρα η Περιφερική Ενότητα Φωκίδας και η Δημοτική Ενότητα Ιτέας για την άμεση λύση του προβλήματος και την τιμωρία των υπευθύνων!
Ουσιαστική παρέμβαση αυτή την φορά και όχι ατελείωτες ανακοινώσεις.                                                          Εμείς υποσχόμαστε,
να προβάλουμε αυτούς που θα εφαρμόσουν το νόμο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ! ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ ;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;; ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !!! ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ.ΗΡΩΩΝ Ο ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΑ !!! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ !!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙΠΟΤΕ !!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!

εκκενώσεις βόθρων είπε...

Προβολή θέλουν και αυτοί που καταπατούν το νόμο. Δεν είναι εικόνες αυτές με τα λύματα από τους βόθρους να πλημμυρίζουν τις παραλίες.