Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση της Ιπποκράτους για τα αντίγραφα του Βενιζέλου από το ΥΠΕΘΑ. Έλλειψη... χιούμορ αποδίδει η Ιπποκράτους στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στις στις αιτιάσεις της Κουμουνδούρου για τα όσα είπε χθες από το Βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκε έγγραφα του υπουργείου Άμυνας, όταν ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος του Πενταγώνου. «Είναι πραγματικά για λύπηση η σοβαροφανής αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή αποστροφή της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που απαντώντας στον οχετό των άθλιων συκοφαντιών που εκτοξεύονταν από το ΣΥΡΙΖΑ επί μήνες για τη λίστα Λαγκάρντ,
είπε ότι και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης λαμβάνει άτυπα αντίγραφα εγγράφων της αρμοδιότητάς του που τα διατηρεί στο προσωπικό του αρχείο για να οργανώσει πραξικόπημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κινήματος.

Η Ιπποκράτους σημειώνει, στο ίδιο «πνεύμα», ότι «ο αρμόδιος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί το χιούμορ αυτό περίεργο, προφανώς διότι η θεσμική αυστηρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η προσήλωσή του στη νομιμότητα δεν του επιτρέπει να έχει κανενός είδους χιούμορ ως κόμμα. Χρειάζεται άλλωστε απόλυτη σοβαρότητα για να οργανώσεις μια τέτοια επαγγελματική σκευωρία για την υπόθεση της λίστας»

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει, ακόμα, ότι «ως προς το πώς λειτουργεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχούν. Η διακίνηση της αλληλογραφίας των Γενικών Επιτελείων και Γενικών Διευθύνσεων με την πολιτική ηγεσία διεξάγεται σύμφωνα με πολύ σαφείς κανόνες. Αν διάβαζαν άλλωστε την απάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα χθες στη Βουλή θα έβλεπαν σε τι είδους άτυπα αντίγραφα αναφερόταν ο κ. Βενιζέλος»

«Ίσως χρειάζεται να ξεκουραστούν λίγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν συνεχίσουν στον καμβά των επιθέσεων τους κατά του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του. Δεν τους βγαίνει», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιπποκράτους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ κυριοι ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΟΧΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ! ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΛΥΨΕ Ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΕΤΕ ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ " ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ"! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΘΩΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1989 !!!