Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ [ΕΙΚΟΝΑ]

Στις διακοπές όλοι προσπαθούν να βγάλουν την πιο όμορφη φωτογραφία, η οποία θα τους θυμίζει για μία ζωή τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στον τόπο που επισκέφθηκαν. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ένα ζευγάρι, το οποίο βρέθηκε σε ένα πρόγραμμα οργανωμένου σαφάρι που γίνεται ως τουριστική ατραξιόν κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Η νεαρή κοπέλα ενθουσιάστηκε μόλις είδε τους ρινόκερους και ζήτησε να βγει μία φωτογραφία. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο λάθος που έκανε και σίγουρα θα θυμάται για μια ζωή.
Ο οδηγός τους στο σαφάρι τους παρότρυνε «σταθείτε λίγο πιο κοντά στον ρινόκερο»,
εκείνοι ανυποψίαστοι πιάστηκαν χεράκι χεράκι, πήραν πόζα και περίμεναν το κλικ. Ο ήχος της φωτογραφικής μηχανής όμως εκνεύρισε τον ρινόκερο, ο οποίος επιτέθηκε στην κοπέλα και την έστειλε στην Εντατική.
Προφανώς ο ρινόκερος θεώρησε πως απειλήθηκε από την 24χρονη και με το κέρατό του της τρυπήσει στην πλάτη, της έσπασε αρκετά πλευρά, της προκάλεσε ρήξη στον πνεύμονα, διαπέρασε τα υπόλοιπα οστά και βγήκε από τον ώμο, δημιουργώντας ένα μεγάλο διαμπερές τραύμα. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και βρίσκεται εκτός κινδύνου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: