Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ


Που μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να πείσει την ομοφυλόφιλη κόρη του να παντρευτεί...
Ο δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ, είχε δημοσιοποιήσει πριν από λίγο καιρό την πρόθεσή του να χαρίσει πάνω από 50 εκατ. ευρώ σε όποιον άντρα κατάφερνε να κάνει την κόρη του να τον παντρευτεί.του να τον παντρευτεί. Τώρα, αποφασίζει να δημοσιοποιήσει τη χλιδάτη ζωή που μπορεί να χαρίσει στον... τυχερό του γαμπρό, αρκεί να καταφέρει να αλλάξει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της,
νεαρής κόρης του.
epixei

lesvia
Βέβαια, εμφανίστηκε ελαφρώς μετανοιωμένος για την αδιάλλακτη στάση που είχε δείξει προς εκείνη, όταν δεν ήθελε να αποδεχτεί, σε καμιά περίπτωση, τον δεσμό της για οχτώ ολόκληρα χρόνια με μια κοπέλα, αφού τώρα πια δηλώνει: «Μπορεί να διαλέξει να κάνει ό, τι εκείνη θέλει».
Παρά το γεγονός αυτό, όμως, ο Σέσιλ Τσάο, αποφάσισε να δείξει στους υποψήφιους γαμπρούς για την κόρη του, τα κέρδη, τις ανέσεις και τις πολυτέλειες που θα είχαν αν την παντρευόντουσαν, μέσω τις φωτογράφησης που πραγματοποίησε για τους Financial Times.
villaa
Ο 76χρονος, δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος στην έπαυλή του στις ακτές του Χονγκ Κονγκ. Η έκτασή του αγγίζει τα 4.880 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία «απλώνονται» στους τέσσερις πολυτελείς ορόφους του.
Το σαλόνι, ίσως είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος του, αφού ένας γυάλινος τοίχος παρέχει απίστευτη θέα σε όσους απολαμβάνουν εκεί τον καφέ ή το ποτό τους. Η διακόσμηση συμπληρώνεται από ένα τεράστιο πιάνο με ουρά και πολλά μοναδικά, γλυπτά έργα από τον Angel Botello. Ο επιβλητικός διπλός πολυέλαιος (ο οποίος δημιουργήθηκε για χάρη του και μόνο) που δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, τραβά τα βλέμματα όλων των καλεσμένων.
villa2
Παρά το γεγονός πως προσφέρει το χέρι της κόρης του σε γάμος, εκείνος έχει κατακλιστεί από προτάσεις για... το δικό του χέρι! Φαίνεται, όμως, πως είναι «ελεύθερο πουλί», αφού ισχυρίζεται πως πάνω από 10.000 γυναίκες έχουν περάσει από το κρεβάτι του.
Όπως ο ίδιος δήλωσε, το πιθανότερο είναι να μην δεχθεί καμία από αυτές, εκφράζοντας τη φοβία του πως μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν για τα λεφτά του και μόνο.
Όσον αφορά τον ενδεχόμενο γάμο της κόρης του δήλωσε: «Δεν μπορώ να την αναγκάσω να παντρευτεί άνδρα. Αλλά, προφανώς, από τη δική μου οπτική μεριά θα ήταν πολύ καλύτερο να συνέβαινε κάτι τέτοιο, ώστε να μπορέσει να μου χαρίζει και εγγονάκια».
Φυσικά, ξεκαθάρισε το γεγονός πως δεν έχει πρόβλημα με τους gay, σημειώνοντας: «Δεν λέω ότι είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος. Έχει όλη τη ζωή μπροστά της και πρέπει να είναι 100% σίγουρη για τις επιλογές. Τα «θέλω» της μπορεί να είναι διαφορετικά τώρα από ό, τι σε λίγα χρόνια. Θέλω να είναι πολύ σίγουρη για τις επιλογές της».
villa3
Η κόρη του από τη μεριά της είχε μιλήσει για την απόφαση του πατέρα της να «δωροδοκήσει» κάποιον άντρα για να την παντρευτεί, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενη για τις επιλογές μου. Και το ξέρει αυτό. Απλά, θέλει να με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη» ήταν τα λόγια της 33χρονης κληρονόμου για τις πράξεις του πατέρα της.


Read more: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/274205/epiheirimatias-dinei-gi-kai-ydor-gia-na-pantrepsei-tin-lesvia-kori-toy#ixzz2JHgCqjYI

Δεν υπάρχουν σχόλια: