Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΧΑΪΑ:ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ - ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Το δίδυμο που βλέπετε στη φωτογραφία εκτός από επικίνδυνο αποδεικνύεται και ιδιαίτερα οργανωμένο - Διαβάστε βήμα-βήμα τις κινήσεις των Αλβανών βιαστών... Στην Αλβανία όπως φαίνεται θα πρέπει να αναζητήσουν οι αρχές, τους δύο αδίστακτους Αλβανούς που κατάφεραν αλλάζοντας αυτοκίνητα να μπερδέψουν τους αστυνομικούς και τελικά να καταλήξουν στην χώρα τους.  Ενώ στην Πάτρα κυκλοφορούσαν με ένα κλεμμένο τζιπ, έκλεψαν το Seat από τον 50χρονο οδηγό του τον οποίον έδεσαν και στη συνέχεια βίασαν την σύντροφό του, και κατεύθυνθηκαν στη Λαμία.
Εκεί πιθανόν να λήστεψαν το βενζινάδικο, να σκότωσαν τον 45χρονο βενζινοπώλη,
 και από εκεί με άλλο όχημα να έφυγαν για τα Ιωάννινα. 

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρέθηκε ένα κλεμμένο Subaru το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, ωστόσο εκτιμούν πως είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι κακοποιοί, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο με τη δράση τους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΘΤΑ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ! ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ κ.λ.π. ΕΤΣΙ ΚΑΛΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !