Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

5 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ!

Το φλερτ για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι τρόπος ζωής και μία καθημερινή αλλά όμορφη συνήθεια. Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει άνθρωπος, φυσιολογικός τουλάχιστον, που να μη φλερτάρει έστω και λίγο με μοναδικό σκοπό τίποτε άλλο παρά την τόνωση της αυτοπεποίθησης και γενικότερα την ευχαρίστηση που όλοι μας παίρνουμε από ένα εντελώς αθώο ερωτικό παιχνίδι. Και μπορεί το αθώο φλερτ να μη θέλει ιδιαίτερη μαεστρία, αλλά όταν μιλάμε για το αντικείμενο του πόθου σας, τότε υπάρχουν μερικά σημαντικά tips τα οποία μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή προκειμένου να τον σαγηνεύσετε. Το μυστικό είναι να φλερτάρετε χωρίς.... να φλερτάρετε! Και θυμηθείτε: Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που κατέχουν την τέχνη του φλερτ. Διαβάστε παρακάτω λοιπόν...
1. Χαμογελάστε:
Νομίζετε πως είναι τυχαίο που όλοι υποστηρίζουν ότι ένα χαμόγελο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο καλλωπισμού; Ξεχάστε αυτά που βλέπετε στις ταινίες με τις στρίγγλες που κατά καιρούς γίνονται αρνάκια επειδή ένας κακομοίρης ερωτευμένος παλεύει να τις κάνει ανθρώπους. Κορίτσια σας πληροφορούμε ότι οι γυναίκες με το μπλαζέ υφάκι δεν έχουν καμία απολύτως πέραση ακόμα κι αν μοιάζουν στην Adriana Lima. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ένας άντρας, χαμογελάστε και πιάστε του την κουβέντα. Αστειευτείτε μαζί του και ποτέ μα ποτέ μην τον ειρωνευτείτε. Οι άντρες λατρεύουν τις κοινωνικές και χαμογελαστές γυναίκες και απεχθάνονται οτιδήποτε στημμένο, από μαλλιά μέχρι... μούτρα!
2. Κάντε κοπλιμέντα: Δεν εννοούμε φυσικά να έχει μια κοιλιά μέχρι απέναντι και να του πείτε ότι λατρεύετε τους κοιλιακούς του γιατί προφανώς θα σας περάσει, στην καλύτερη, για χαζή. Ωστόσο, αν έχει ωραία μάτια ή ωραία μαλλιά, ή φοράει ωραίο άρωμα, μη διστάσετε να του το πείτε. Αφενός τον κολακεύετε και αφετέρου το γεγονός ότι προσέξατε κάτι όμορφο πάνω του θα σας δώσει περισσότερους πόντους στο ενδιαφέρον του. Αν φυσικά αυτός, σας ανταποδώσει κάποιο κοπλιμέντο, χαμογελάστε και πείτε ευχαριστώ. Τόσο απλά...
3. Κοιτάξτε τον στα μάτια: Ακόμα κι αν δεν είστε τρελά ερωτευμένη μαζί του, ακόμα κι αν τον ξέρετε μόνο λίγες μέρες, αν όντως σας ενδιαφέρει αυτός ο άντρας δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε τα μεγάλα μέσα, χωρίς ουσιαστικά να κάνετε τίποτα! Καθώς λοιπόν σας μιλάει, καρφώστε τον στα μάτια και μην πάρετε το βλέμμα σας ακόμα κι αν αυτός αισθανθεί άβολα, το οποίο είναι και το ζητούμενο. Να είστε σίγουρες ότι θα υπάρξει τόση πολλή ένταση, που σίγουρα δεν θα του περάσετε απαρατήρητες, Ένα χαμόγελο λίγο πριν στρέψετε το βλέμμα σας, είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.
4. Παίξτε με τα μαλλιά σας: Ένα κόλπο παλιό, δοκιμασμένο και σίγουρα αποδοτικό. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με πλούσια και μυρωδάτα μαλλιά μάλλον γιατί οι ίδιοι λόγω φύσεως τα στερούνται. Κάποια στιγμή λοιπόν εκεί που μιλάτε, περάστε αργά και αισθησιακά τα δάχτυλά ανάμεσα από τα μαλλιά σας αποκαλύπτοντας φυσικά τον λαιμό αλλά και τον αυχένα σας. Να είστε σίγουρες ότι για κάποια δευτερόλεπτα θα μείνει απλά να σας κοιτάζει μαγεμένος!
5. Να είστε θηλυκή: Σίγουρα σε κανέναν δεν αρέσουν οι γατούλες, όχι σε όλες τις περιπτώσεις τουλάχιστον, και τα κορίτσια που φέρονται και μιλάνε σαν τις πριγκίπισσες του παραμυθιού, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να υιοθετήσετε και συμπεριφορά νταλικέρη προκειμένου να τον εντυπωσιάσετε. Φωνές, βρισιές και ειρωνικό υφάκι, αφήστε τα στην άκρη γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνετε απλά ενοχλητικές. Χαμογελάστε, αστειευτείτε, αλλά χωρίς να χάνετε τη γυναικεία σας φύση και συμπεριφορά. Οι λεγόμενες καφρίλες είναι για τους άντρες κι εκεί πρέπει να μείνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: