Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«ΝΤΑΗΔΕΣ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΛΑΜΙΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΡΟ

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν «άγγιξε» κάποιους παλικαράδες που, εκτός από τις παρανομίες που διέπραξαν, προέβαλαν και αντίσταση στη σύλληψή τους χτυπώντας τους αστυνομικούς! Τρία περιστατικά αντίστασης καταγράφηκαν στη Λαμία, τη Λάρισα και την Ερμούπολη της Σύρου με συνολικά έξι «νταήδες» να καταλήγουν στα κρατητήρια!
Στη Λαμία, οι άνδρες της Τροχαίας προσπάθησαν να κάνουν αλκοτέστ σε έναν 32χρονο Έλληνα που οδηγούσε μεθυσμένος το αυτοκίνητο του πατέρα του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε σταθμευμένο Ι.Χ. προκαλώντας του αρκετές ζημιές. Όμως, ο νεαρός οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί στο τεστ και προέβαλε αντίσταση βρίζοντας τους αστυνομικούς,
οι οποίοι κατάφεραν να το βάλουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για πρόκληση ατυχήματος σε κατάσταση μέθης, εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Στη Λάρισα, οι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερις Πακιστανούς ηλικίας 26, 25, 24 και 21 χρόνων δέχθηκαν επίθεση από τον 26χρονο που τους εξύβρισε, τους απείλησε και αποπειράθηκε να τους χτυπήσει! Τελικά, όμως, τον συνέλαβαν μαζί με τους άλλους τρεις ομοεθνείς του και θα τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Στην Ερμούπολη της Σύρου, μια 25χρονη Ελληνίδα που μόλις είχε σχολάσει από ένα μπαρ στο οποίο εργάζεται, ειδοποίησε από το κινητό της την αστυνομία ότι ένας 33χρονος ναυτικός στεκόταν μπροστά στο αυτοκίνητό της και δεν την άφηνε να φύγει. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο 33χρονος τους επιτέθηκε φραστικά με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παράνομη κατακράτηση και απείθεια και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: