Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ


ΗΠΑ. ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΟΥΖΙ ΦΕΙΒΟΡ ΧΑΜΙΛΤΟΝ. Στα 44 χρόνια της η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον φαινομενικά τα είχε όλα: και το χρήμα, και τη δόξα, και την ομορφιά, αλλά και μια καλή οικογένεια.
Πρωταθλήτρια Αμερικής στους αγώνες δρόμου μεσαίων αποστάσεων επί σειρά ετών, ρέκορντγουμαν με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μοντέλο για τις διαφημιστικές καμπάνιες επιχειρηματικών κολοσσών (Nike, Disney, Reebok κ.ά.) αλλά και μητέρα ενός παιδιού επτά ετών, η Αμερικανίδα έμελλε μέσα σε μερικούς μήνες να κατεβεί από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα άδυτα της βιομηχανίας του αγοραίου έρωτα.
Οπως αποκαλύφθηκε προ ημερών από τη σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα Τhesmokinggun.com,
η 44χρονη τους τελευταίους περίπου δώδεκα μήνες ζούσε μια διπλή ζωή. Το πρωί εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια στο Ουισκόνσιν, ενώ, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της άλλοτε πρωταθλήτριας, συχνά συμμετείχε και σε αγώνες δρόμου για λόγους διαφημιστικούς. Ωστόσο, το βράδυ αυτή μεταμορφωνόταν σε πόρνη πολυτελείας για λογαριασμό μίας από τις γνωστότερες υπηρεσίες συνοδών του Λας Βέγκας, της Haley Heston's Private Collection. Κρυμμένη πίσω από το ψευδώνυμο «Κέλι Λούντι», η Χάμιλτον προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες στο Λας Βέγκας, το Λος Αντζελες, το Σικάγο και το Χιούστον χρεώνοντας από 600 δολ. για μία ώρα έως 6.000 δολ. για ένα 24ωρο.
 Μάλιστα, η 44χρονη «συνευρισκόταν» όχι μόνο με μεμονωμένους άνδρες αλλά και με ζευγάρια για τα οποία ωστόσο χρέωνε κάτι παραπάνω (1.500 δολ. το δίωρο). Και να σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για μια γυναίκα, διάσημη στις ΗΠΑ, χωρίς οικονομικά προβλήματα, η οποία ζούσε σε σπίτι αξίας 600.000 δολ. με τον άνδρα της και την κόρη της. Κι όμως, όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν ικανοποιημένη την Αμερικανίδα, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός τον Δεκέμβριο του 2011, αρχικά με το σκεπτικό «να εκπληρώσει μια φαντασίωσή της, μόνο για μικρό διάστημα».
Η πρωταθλήτρια του στίβου που έγινε πόρνη πολυτελείας
«Εμμονή»
Στην πορεία ωστόσο, η αρχική «δοκιμή» γρήγορα μετατράπηκε σε «εμμονή». «Μετά το πρώτο μου ραντεβού, εθίστηκα και έψαχνα αφορμές να ταξιδεύω στο Λας Βέγκας όσο συχνότερα μπορούσα», δηλώνει η άλλοτε πρωταθλήτρια η οποία έσπευσε, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα.
Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει κάθε είδους θυματοποίηση, η 44χρονη πλέον τονίζει πως «ήξερε τι έκανε», ενώ τη στροφή της στην πορνεία την αποδίδει κατά κύριο λόγο στα ψυχολογικά προβλήματα που η ίδια αντιμετώπιζε από μικρή ηλικία. «Δεν περιμένω από τον κόσμο να καταλάβει, αλλά οι λόγοι που με ώθησαν στην πορνεία σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με την κατάθλιψη... Το να εργάζομαι ως συνοδός αποτελούσε για εμένα απόδραση από μια καθημερινότητα την οποία πάλευα να αντέξω», σημειώνει η Αμερικανίδα, η οποία στο παρελθόν έχει υποφέρει από διατροφικές διαταραχές, επιλόχειο κατάθλιψη και μειωμένη αυτοεκτίμηση.
ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ
Η Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον υπήρξε μία από τις περισσότερο επιτυχημένες δρομείς μεσαίων αποστάσεων στις ΗΠΑ. Νούμερο ένα στη χώρα της επί σειρά ετών (1989-1990, 2000-2002), η Αμερικανίδα έχει σημειώσει εθνικά και παγκόσμια ρεκόρ στα 1.000 μέτρα και στα 1.500 μέτρα, ενώ έχει πάρει μέρος και σε τρεις Ολυμπιάδες (1992, 1996, 2000). Μάλιστα, στις ΗΠΑ υπάρχει και αθλητικό βραβείο που φέρει το όνομά της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: