Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΙΤΕΑ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΗΡΩΩΝ KATI TETOIO

Το μάθαμε αλλά δεν το πιστεύουμε. Δεν είναι δυνατόν να μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ιτέα. Οι πληροφορίες που μας εστάλισαν, θέλουν  να…. γίνονται προσπάθειες  για να πεζοδρομηθεί η λεωφόρος Ηρώων από το μνημείο και προς την βόρεια πλευρά.  Και μάλιστα μας αναφέρουν, πως  θέλουν  πρώτα να το περάσουν και στο γενικό πολεοδομικό ώστε να μην μπορεί στο μέλλον κάποια νέα δημοτική αρχή να το αλλάξει.  Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.  Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που όλοι περιμένουν, όπως είχε αποφασιστεί από τον πρώην δήμο Ιτέας, να ανοίξει η λεωφόρος Ηρώων, τώρα να θέλουν να την κλείσουν δια παντός για να έχουν την ησυχία τους κάποιοι όπως λέγετε.. Δεν γίνετε και δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνει κάτι τέτοιο οι πολίτες αυτής της πόλης. Αυτός που σχεδίασε την πόλη,
αυτόν το δρόμο τον προόριζε για  κύρια είσοδο και γι αυτό έχει διάζωμα και δυο λωρίδες κυκλοφορίας  και γι αυτό λέγετε και ΛΕΩΦΟΡΟΣ. Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.  Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι ψέματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με τις πέτρες αν τολμήσουν

Ανώνυμος είπε...

O ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΕΙ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΛΙΣΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΙΣΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ! ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΝΩ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΕΤΝΑΜ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ