Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΑΛΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε το πρωί από την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την ονομαστική τελικά ψηφοφορία συνεχίζεται η συζήτηση για το πλυνομοσχέδιο στη Βουλή που φέρνει επώδυνα μέτρα που ιθα τελειώσει με την ψηφοφορία τα μεσάνυχτα.
Ο κ. Σαμαράς παραδέχθηκε πως οι περικοπές σε συντάξεις και μισθούς είναι άδικες, αλλά είναι αναγκαίες για τη σωτηρία της χώρας. Σημείωσε πως η Ελλάδα για να σωθεί θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος ο λαός.
Με την ψήφιση των μέτρων, ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως ουσιαστικά αποφασίζουμε είτε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την έξοδο από την κρίση είτε την επιστροφή της χώρας στη δραχμή.
Κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ανεύθυνος,
γιατί στην ουσία σπρώχνει τον κόσμο προς το χάος, ενώ αναρωτήθηκε εάν κάποιοι νομίζουν πως και πως τα στελέχη της κυβέρνησης με όλα αυτά τα μέτρα δεν πονάει.
Επεσήμανε δε ότι στην Ελλάδα θα έρθουν περισσότερα δις για το οποίο παλεύει ο ίδιος προσωπικά! Τόνισε επίσης ότι άλλοι έφεραν την κόλαση στην Ελλάδα και κάποιοι νοσταλγούν τον ολοκληρωτισμό στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: