Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ… ΕΝΩ ΚΗΔΕΥΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ!

Όλη η γειτονιά συζητά αυτό που συμβαίνει με χήρα που... πριν καλά καλά θάψει τον άνδρα της... τα έπινε με τον εραστή της!
Η πληροφορία είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη, αφού υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους!
Όπως αναφέρει το dete.gr, η όμορφη κυρία εμφανίστηκε σε συγκεκριμένο μπαρ μεταξύ Πλατείας Βουδ και Ζαρουχλεϊκων... τρεις φορές!
Δύο φορές πριν την κηδεία του άνδρα της και μία... στο «καπάκι»!   Με το που έγινε η κηδεία και αφού δέχθηκε τα συλλυπητήρια όλων (συγγενών και φίλων) τους παράτησε όλους και πήγε για ποτό!
Στην τρίτη εμφάνιση δεν γνωρίζουμε αν την συνόδευε και ο εραστής, όμως για τις δύο προηγούμενες είμαστε βέβαιοι. Λες και «ξαλάφρωσε» που πέθανε ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της!
Μάλιστα το βράδυ της παραμονής της κηδείας (όταν πήγε στο μπαράκι αγκαλιά με τον εραστή) φορούσε μαύρο μπουφάν, λευκά παπούτσια και κόκκινη,
κάλτσα! Και όπως καταλαβαίνετε τα «κους κους» έδιναν και έπαιρναν στη γειτονιά!
Μία γυναίκα... την έκραξε κιόλας! Την είδε να φιλιέται με τον εραστή, την παραμονή της κηδείας του εκλιπόντος συζύγου και της φώναξε: «να τον θάψεις πρώτα. Ήμαρτον» για να δεχθεί αμέσως την απάντηση: «Τι σε νοιάζει μωρή τι κάνω εγώ»;
Δεν γνωρίζουμε αν τα συγγενικά της πρόσωπα (προέρχεται από μία σεβαστή στην πόλη οικογένεια) γνωρίζουν... τι κάνει πίσω από την πλάτη τους!
Όμως... ο κόσμος το' χει τούμπανο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: