Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ «ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ..

Αγανάκτησε ο κτηνοτρόφος...Στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες κατέληξε ο τραυματισμένος αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Αβδήρων Γιώργος Παραστατίδης , σύμφωνα με την αστυνομία , μετά την κουτουλιά που έφαγε στο κεφάλι από αγανακτισμένο κτηνοτρόφο που με αυτό τρόπο μάλλον πίστευε πως διαμαρτυρήθηκε για το ειδικό τέλος που τέθηκε σε εφαρμογή από το δήμο και αφορά τους κτηνοτρόφους...Να τα πάρουμε από την αρχή ...Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό διαμέρισμα της Μάνδρας στο νομό Ξάνθης. Επικρατούσε ένταση...

Οι κάτοικοι αγανακτισμένοι αντιδρούσαν για την τιμολογιακή πολιτική του δήμου Αβδήρων που ανήκουν...
Η ηγεσία του δήμου έκλεισε ραντεβού στο καφενείο του χωρίου με τους κατοίκους για να τους εξηγήσουν πως το ειδικό τέλος στους κτηνοτρόφους δεν είναι καινούριο χαράτσι πως υπήρχε και πως απλά τώρα αποφασίστηκε να τεθεί σε εφαρμογή.
Επίσης τους τόνισαν πως από την στιγμή που μπήκαν στον καποδιστριακό δήμο ήταν φυσικό να αλλάξει και η τιμολογιακή πολιτική στην ύδρευση...
Kαι ενώ η συζήτηση τελείωνε και ο αντιδήμαρχος οικονομικών αποχωρούσε, ένας κτηνοτρόφος τον πλησίασε και του ζήτησε το λόγο για τέλος που πλήττει τους κτηνοτρόφους.
Ο κος Παραστατίδης του εξηγούσε τι ισχύει , τη στιγμή που ένας άλλος πετάχτηκε και φέρετε να του είπε «τι τον ακούς και δεν τον πλακώνεις ???»
Μετά από την παρότρυνση αυτή ο οξύθυμος κτηνοτρόφος έριξε στον αντιδήμαρχο κουτουλιά τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι...
Πάντως μέχρι τώρα ο αντιδήμαρχος δεν κινήθηκε νομικά σε βάρος τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: