Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ; - Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…

Επιμένει στη μη ψήφιση των νέων μέτρων το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης, όπως δήλωσε και στην Κ.Ο. του κόμματος.
 Τελευταίες πληροφορίες από συνομιλητή του τις προηγούμενες ώρες αναφέρουν ότι:
- Ο Σκανδαλίδης δεν έχει αλλάξει άποψη. Δεν προτίθεται να ψηφίσει τα μέτρα.
- Δέχεται ισχυρότατες πιέσεις απ' το επιτελείο του Β. Βενιζέλου προκειμένου να αλλάξει γνώμη και τελικά να ψηφίσει. Αλλά δεν ενδίδει...
- Είναι πιθανό αυτή του η άρνηση να εκφραστεί με αποχή απ' την ψηφοφορία. Και αν το κάνει αυτό θα είναι για να μην διαταραχτεί κι άλλο το ήδη πολύ βαρύ κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μηδώσει αφορμή στον Βενιζέλο να τον διαγράψει.
- Αν παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχωρήσει στη διαγραφή του, δεν θα παραιτηθεί. Θα διατηρήσει την έδρα και θα ανεξαρτητοποιηθεί.
- Προβλέπει ότι μετά τις ψηφοφορίες (αύριο για τα μέτρα και την Κυριακή για τον προϋπολογισμό) θα ακολουθήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε αλλαγή ηγεσίας!
- Ασκεί δριμύτατη κριτική στον Βενιζέλο,
για σοβαρότατο έλλειμμα εσωκομματικής δημοκρατίας.
- Δηλώνει, ότι βρίσκεται σε σχεδόν καθημερινή επαφή με τους Κ. Λαλιώτη, Δημ. Ρέππα καθώς και με άλλα στελέχη, κυρίως του «ιστορικού ΠΑΣΟΚ» (κάτι για το οποίο σας έχει ήδη ενημερώσει τοNewsbomb με την επισήμανση μάλιστα, ότι αναμένεται να «μιλήσει» σύντομα και ο εδώ και χρόνια «σιωπηλός» Κ. Λαλιώτης)...
- Αναμένει σοβαρότατες αλλαγές στο ευρύτερο πολιτικό σκηνικό...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ! ΑΡΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ! ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΕΙΞΗ ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΕΙΣΘΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΙΔΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ {αν το διαβασε κι αυτος } ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ Η ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ! ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ !!! ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΑΝΕ !!! 2. Ο ΛΑΛΛΙΩΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ??? ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΒΝΕ ??? ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ! ΕΙΧΕ ΘΕΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ {π.χ. πισω απο ενασ κολοσπιτο } ! ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ !!!